Billede af Andy Højholdt
20032023

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Arbejdsområder

Jeg underviser og vejleder i læreruddannelsens pædagogiske fag.

Jeg underviser også på pædagoguddannelsen fra tid til anden, samt videreuddannelsen, ligesom jeg optræder på diverse tværmoduler om tværprofessionelt samarbejde. Desuden er jeg censor ved læreruddannelsen, den pædagogiske diplomuddannelse, og jeg er bedømmmer af lektoranmodninger (indstillet af DMJX).

Jeg nyder at være moderator ved debatter, afholde forfatterforedrag og lave live-podcast-events.

Jeg deltager i forsknings- og udviklingsprojekter særligt med fokus på skoleudvikling, samarbejdet mellem lærere og pædagoger, inklusion og deltagelsesmuligheder for børn og unge. 

Jeg står bag podcasten Spørg om skolebørn og læremidlet www.omskoleborn.dk - hvor viden om forældreperspektiver på samarbejdet på skolen formidles i podcastformat. Har i den forbindelse et tæt samarbejde med organisationen Skole og Forældre.  

Bøgerne Co-teaching – samarbejde om læring og Tværprofessionelt samarbejde i teori og praksis er blandt de bøger, jeg selv har skrevet, og jeg har været medredaktør på bl.a. bogen Håbets og handlingens pædagogik (se liste nedenfor). Pt. arbejder jeg på to nye bøger. Én om dilemmaer i tværprofessionelt samarbejde, én portrætserie om samfundsengagagerede unge.

Mest af alt illustrerer ovenståenden nok min særlige intereesse for formidling af viden – og jeg har da også en efteruddannelse i analytisk journalistik fra DMJX.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand. scient. soc, Roskilde Universitet

Dimissionsdato: 30 jun. 2001

Ansættelser

Underviser, Læreruddannelserne på Frederiksberg

2004 → …

Underviser og vejleder, CVU København & Nordsjælland

20022004

Underviser, Roskilde Universitet

20012003

Emneord

  • læreruddannelsen
  • Udsatte børn og unge
  • tværprofessionelt samarbejde
  • Børn og unge
  • professionsidentitet
  • tværprofessionelt samarbejde
  • journalistik

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Andy Højholdt er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler