Billede af Ane Kruse

Ane Kruse

Uddannelsesleder

20072015

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Kompetencer

Jeg har som leder en stor palette af erfaringer at trække på. Jeg har deltaget i implementeringen af overenskomst OK13, der som bekendt gjorde op med forberedelsesfaktoren i UC sektoren, og bevægede sig mod dialogbaseret ledelse. Jeg har stor erfaring med personaleledelse, da jeg har haft en medarbejder portefølje på op til 40 personer, ligesom jeg også udfører strategisk ledelse i en stærk politisk ledet organisation. Jeg er teoretisk og praktisk velfunderet inden for pædagogik og didaktik, og en af mine spidskompetencer er brugen af blended learning & flipped clasroom i uddannelsestilbud. Jeg har på et nationalt plan deltaget i arbejdsgrupper i udviklingen af de nye sundhedsuddannelser af 2016, og kender således til netværk på tværs mellem uddannelser, ligesom jeg deltager i både nationale og internationale netværk.
Som personaleleder er jeg nærværende og empatisk samtidig med, at jeg sætter kurs, holder retning og sikrer følgeskab tæt på opgaven. Jeg har en anerkendende tilgang og et stærkt fokus på medejerskab og involvering. Jeg har gennemført mange arbejdsportefølje samtaler, vanskelige samtaler, sygefraværssamtaler og hjulpet sårbare medarbejdere tilbage til arbejdet. Jeg er ikke utryg ved at håndtere livskriser som kronisk sygdom og stress, ligesom jeg er af den overbevisning at sårbare medarbejdere også har ret til et velfungerende arbejdsliv. Yderligere håndterer jeg konflikter med oprejst pande og lader dem ikke ligge hengemt.
En perle i mit arbejdsliv, er, når jeg nysgerrig på hverdagslivet, deltager i de studerendes undervisning, for at sikre mig, at de kender mig som en ressource i deres studieliv. 
Som person er jeg fuld af godt humør, optimist med tro på morgendagen, og ikke mindst et meget loyalt menneske. Humor er mig en tro følgesvend som leder, ligesom jeg værdsætter en uhøjtidelig tone i et dedikeret fællesskab. Jeg agerer uproblematisk under et højtarbejdspres med stor kompleksitet, og har samtidig blik for detaljen.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand. Scient. Soc. speciale i psykologi, Roskilde Universitet

Dimissionsdato: 1 jan. 2004

Emneord

  • Læring, pædagogik og undervisning
  • Sundhed, ernæring og livskvalitet
  • Ledelse, organisationsudvikling og innovation
  • Uddannelse, professioner og erhverv
  • fysioterapeutuddannelsen