Billede af Anette Kamuk
20062022

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

cand.brom. (Msc. Fødevarevidenskab)
Lektor Ernæring og Sundhed, Absalon
Projektleder Forskning og udvikling fx Smag for Livet; Maddannelse med lokale rødder, Unseen Bio, Grøn omstilling, Planterig kost
Grøn omstilling. Proces- og udviklingskonsulent med fokus på grunduddannelse og eftervidereuddannelse
Praktik og studieretningskoordinator Ledelse og Fødevarer.
Medarbejderrepræsentant Uddannelsesudvalg Ernæring og Sundhed

Jeg elsker at arbejde med processer, mennesker og kompetencer i samarbejdet mellem vidensinstitutioner, studerende og praksisfelt

Jeg er særlig optaget af fødevarer og sundhed (innovation, bæredygtige måltider og gastronomi)

Jeg har arbejdet i og med private/offentlige virksomheder, som konsulent, auditor og leder for kvalitets-, udviklingsafdeling samt laboratorier og har derfor god indsigt i aftagerfeltets strategier og praksis

 

 

 

Kompetencer

Andre læringsforløb:
Beskrivelsen: IT kurser (e-læring, e-didaktik, Fronter I,II, Smartboard, Parallelundervisning, Kreativ om iPad, Adobe connect synkron/asynkron;
Uddannelsessted: UCSJ
Afslutningsdato: 1/10/2012
Antal timer: 27.0
Beskrivelsen: Engelsk
Uddannelsessted: Rosetta, UCSJ
Afslutningsdato: 1/10/2013
Beskrivelsen: Projketledelse I
Uddannelsessted: Implement, Kbh.
Afslutningsdato: 21/5/2014
Antal timer: 24.0

Sprogkundskaber:
Sprog: Engelsk
Niveau: Forhandlingsniveau

Organisatoriske kompetencer:
Projektledelse;Proceskonsulent

Arbejdsområder

Projektleder Fødevare og Sundhedsinnovation

Chefkonsulent, Proces- og udviklingskonsulent, Eftervidereuddannelse indenfor sundhed

Sundhed, Innovation, Fødevarer, Bæredygtige og klimavenlige måltider, Kulinarisk kvalitet, Kvalitetssikring, Fødevaresikkerhed, Mikrobiologi, Produktudvikling.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Projektledelse , Implement

… → 2014

Dimissionsdato: 21 maj 2014

PHd course: Visual IT assisted Methods , Aalborg Universitet

… → 2012

Dimissionsdato: 31 jan. 2012

Lektorkvalificering, University College Sjælland

… → 1 maj 2009

Dimissionsdato: 1 maj 2009

POL-practioner, Djøf

… → 2006

Dimissionsdato: 1 maj 2006

Lead Auditor, IRCA, BVQI

… → 2003

Dimissionsdato: 1 maj 2003

cand. brom., Københavns Universitet

… → 1995

Dimissionsdato: 1 jan. 1995

Proceskonsulentuddannelse, Mannaz

8 sep. 202031 jan. 2021

Ansættelser

Chefkonsulent, Projektleder, EVU-SUND konsulent, Center for sundhed og rehabilitering Absalon

1 jan. 20221 mar. 2023

Lektor, Projektleder, Censor, Ernæring og Sundhed, Absalon

1 aug. 20141 jan. 2022

Lektor, Projektleder, Studieretningskoordinator Ledelse, Fødevarer og Service; Praktikkordinator Ledelse, Fødevarer og Service, Medlem af censorkorps Ernæring og sundhed, Professionshøjskolernes Censorsekretariat

1 apr. 20091 aug. 2014

Adjunkt, University College Sjælland

1 aug. 20061 apr. 2009

Udviklingskonsulent, VIFFOS (Videncenter for Fødevarer og Sundhed)

1 aug. 20061 apr. 2013

Auditor, Subcontractor, BVQI (Bureau Veritas)

1 aug. 20031 aug. 2006

Medlem af censorkorps Ankerhus/Suhr Seminarium

1 aug. 20031 aug. 2006

Kemiker, QA afd., Mikrobiologisk Laboratorium, Novo Nordisk

1 aug. 20031 aug. 2006

Kvalitets- og udviklingschef, Nutana A/S

1 aug. 20001 aug. 2003

Laboratorieleder, Mikrobiologisk Laboratorium, Alfred Jørgensens Laboratorium A/S

1 mar. 19971 dec. 1999

Laboratorieleder, Mikrobiologisk Kontrollaboratorium, Novo Nordisk

1 aug. 19961 jun. 1997

Akademisk medarbejder, Københavns Universitet

1 feb. 19951 sep. 1995

Praktikant, Kvalitets og produktudvikling, Steff Houlberg Slagterierne

1 aug. 19921 aug. 1993

Emneord

  • Sundhed, ernæring og livskvalitet
  • Innovation
  • Kvalitetssikring
  • bæredygtighed
  • eftervidereuddannelse
  • Læring, pædagogik og undervisning
  • Børn og unge
  • Ældre
  • Studerende
  • Elever
  • Madprofessionelle
  • projektledelse
  • Processer
  • Kompetenceudvikling
  • studerende
  • eftervidereuddannelse