Intet billede af Annie Petrea Gissing
20102020

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Jeg har arbejdet som sygeplejerske i sundhedsvæsenet i mange år, fortrinsvis som ansvarshavende aftenvagt på gynækologisk/obstetrisk afdeling. Derudover har jeg to års dialyse-erfaring og har kørt som hjemmesygeplejerske. Jeg har en sygeplejefaglig diplomeksamen i undervisning og blev i 2008 cand.mag. i filosofi og pædagogik. Omdrejningspunktet i mit speciale var omsorgens vilkår og betingelser i det moderne (sundhedsvæsen).

Kompetencer

Kompetencegivende kurser:
Uddannelsesbetegnelse: Insights Discovery certificeret konsulent
Land: Danmark
Afslutningsdato: 1/8/2010

Sprogkundskaber:
Sprog: Engelsk
Niveau: Forhandlingsniveau
Sprog: Tysk
Niveau: Øvet

Organisatoriske kompetencer:
Networking: Flere års erfaring

Arbejdsområder

Primære arbejdsområder:
Jeg har været klinisk koordinator i en del år,og har været meget optaget af forholdet mellem teori og praksis, og har i den anledning været medlem af CUPP, ligesom jeg har medvirket til at udarbejde en ny fælles port folio for hele sygeplejerskeuddannelsen i UCSJ Jeg er studievejleder, og har deltaget i de årligt tilbagevendende konferencer for studievejledere. Derudover er jeg Insights Discovery certificeret konsulent.

Øvrige arbejdsområder:
International pædagogisk vejleder, og deltager i COHAB projektet, hvilket bl.a. har ført til studiebesøg i Sverige, Norge, Litauen, Polen og Tyskland. Jeg deltager desuden i Nordsam netværket. Derudover har jeg på forskellige moduler undervisning i mange facetter af sygeplejen, samt vejledning og BA vejledning. Medlem af Gerontologi netværket.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand. mag., Roskilde Universitet

Dimissionsdato: 15 dec. 2008

Ansættelser

Lektor, Sygeplejerskeuddannelsen i Nykøbing F.

1 aug. 1998 → …