Billede af Birthe P Møller Jespersen
20092025

Publikationer pr. år

Personlig profil

Forsknings- og udviklingsområder

Produktion og udvikling af højkvalitet plantebaserede fødevarer, Indflydelse af råvare og forarbejdning på næringsværdi og teknologisk kvalitet, Udnyttelse af plantesidestrømme, Cirkulær landbrug og fødevareproduktion samt hvordan det bidrager til den grønne omstilling.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Ph.D. Food Science, University of Copenhagen, Department of Food Science

Dimissionsdato: 23 apr. 2004

Cand. Agro, University of Copenhagen, Department of Food Science

Dimissionsdato: 18 dec. 1995

Ansættelser

Lektor, University of Copenhagen, Department of Food Science

1 apr. 200931 aug. 2023

Emneord

  • Uddannelse, professioner og erhverv

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Birthe P Møller Jespersen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller