Billede af Christina Dahl Madsen

Christina Dahl Madsen

Lektor og PhD

20122022

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Christina Dahl Madsen beskæftiger sig med organisatorisk ledelse og implementering af projekter på børn- og ungeområdet. Hun beskæfter sig med 0-18 års området og er dertil optaget af mulighederne og bevægelserne i den frivillige sektor.

 

Christina Dahl Madsen indgår i VIA i det tætte samarbejde med Socialstyrelsen og forskellige danske kommuner omkring Tidlig Indsats-Pakken, specifikt dagtilbudsprojekterne: VIDA (Videns baseret indsats for børn i dagtilbud), Opsporingsmodellen, Samarbejdsmodellen og Trivsel på Tværs. Hun sikrer, at VIA’s leverance afstemmes i forhold til såvel Socialstyrelsens formelle krav, som Kommunernes lokale behov. Dertil varetager Christina en konsultativ rolle i kommunernes implementeringsarbejde.

 

Christina har stor erfaring med projektledelse både i praksis og teoretisk. Hun underviser således på modulerne Ledelse af Forandringsprocesser samt Projektledelse på diplomuddannelsen i Projektledelse.

 

Christina har i sin ph.d. afhandling designet en analysemodel, der kan anvendes i arbejdet med implementering af tværgående samskabelses- og projektprocesser, og hendes empiriske materiale er funderet på en undersøgelse af samspillet mellem kommunale børn- og ungeprojekter på skole- og fritidsområdet og UC-sektoren.

I Christinas forskningsarbejde i VIA har hun udviklet en model for Innovation i Partnerskabsdannelse. Ligeledes er Christina koordinator for forskningsenheden Center for Virkningsfuld Praksis i VIA.

 

Christinas arbejde i efter- og videreuddannelsen består i høj grad af konsultative sparringsopgaver blandt kommunernes institution- og skoleledelser, hvor hun arbejder med tematikker som forældresamarbejde, systematik i tværfagligt samarbejde på tværs af dagtilbud, skole og forvaltning, og tidlig indsats. 

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Ph.d., Aalborg Universitet

1 jan. 201110 nov. 2017

Dimissionsdato: 10 nov. 2017

Læring- og Forandringsprocesser, Kandidatgrad, Aalborg Universitet

Dimissionsdato: 14 aug. 2010

Emneord

  • Læring, pædagogik og undervisning
  • Socialt arbejde og sociale forhold
  • Skoler, fag og institutioner
  • Børn og unge
  • Ledelse, organisationsudvikling og innovation
  • Frivillighed
  • musik

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Christina Dahl Madsen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler