Personlig profil

Arbejdsområder

Stilling (adjunkt/lektor):

Lektor

Formel uddannelsesbaggrund og uddannelsesniveau:

  • Ernæring og husholdningsøkonom 2000 ved Ankerhus seminarium
  • Master i sundhedspædagogik 2005 ved D
  • Modul: Didaktik og professionsudvikling ved Ålborg Universitet 2019

Erhvervs- og professionsmæssig kompetence samt ca. årstal:

  •  Underviser i faget madkundskab 2001-2021
  • Underviser i faget praktik 2012-2015
  • Underviser eftervidereuddannelsen: praktiklærerkurser og madkundskab
  • Praktikkoordinator 2015-2019

 

Pædagogisk uddannelse og kompetence:

  • Medlem af nationalfaggruppe for madkundskab 2013- p.t
  • Formand for nationalfaggruppe for madkundskab 2015-2019
  • Bestyrelsesmedlem af Akademi for madkundskabsdidaktik 2017-p.t.
  • Tovholder og koordinator ved UCSYD for projekt madkamp 2012-p.t
  • Censor i bachelor for madkundskab 2001-p.t.
  • Censor for madkundskab og praktik 2001-p.t.
  • Teamleder for ministerielt projekt for maddannelse, sundhed og måltider i skolen 2019-2021
  • Projektdeltager i projekt; Madmæssig mangfoldighed 2020-2022
  • Bestyrelsesmedlem i Akademi for madkundksabsdidaktik 2018-2020

 

 

 

Præsentation

Bestikket Censor i Praktik, Bachelor og Madkundskab

Vejleder på professionsbachelorprojekter

Tovholder for 3. praktikniveau

Bestyrelsesmedlem i Akademi for Madkundskabsdidaktik

Tovholder for praktikniveua 3.

Praktik underviser for praktikniveua 3.

Underviser i Madkundskab ved Læreruddannelsen Esbjerg

Underviser i EVU forløb omkring praktik, madkundskab og maddannelse

Medleme af National Faggruppe for Madkundskab, Læreruddannelsens Ledernetværk

 

Forsknings- og udviklingsområder

Teamleder for kompetenceudviklingsforløbet / Grundskolen i National STUK projekt: Maddannelse, Måltider og Sundhed 

Lokal projektkoordinator i projekt MADKAMP ved UCSYD

Projekt deltagelser i forskningsprojekt; Madmæssigt mangfoldighed

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Master i sundhedspædagogik, Læring, Fælles Mål, sundhed i hjemkundskab

Dimissionsdato: 3 okt. 2005

Mastermodul i professionsudvikling, Praksisfaglighed i madkundskab, Aalborg Universitet

aug. 2020dec. 2020

Emneord

  • Læring, pædagogik og undervisning
  • Sundhed, ernæring og livskvalitet

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller