Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forsknings- og udviklingsområder

I 2022 og 2023 har jeg arbejdet med dataunderstøttede administration og udvikling. Det er sket i Forskningscenter for Ledelse, Organisation og Samfund, FLOS,  i programmerne Ledelses og OrganisationsUdvikling, LOU, og Social Teknologi. Mit fokus har især været på, hvordan ledelsen anvender data i forvaltingsarbejdet og ledernes og medarbejdernes Datalitereacy, forstået som deres kompetencer i arbejdet med data. Det har medført deltagelse i konferencer, et konferencepaper og en peer reviewed artikel.  Det er foregået sideløbende med og bidraget til udviklingen og gennemførelse af et obligatorisk modul på Administrationsbacheloruddannelsen: "Data i administrativ praksis" og tilsvarende et modul på Efter- og videreuddannelse, EVU: "Dataunderstøttet udvikling af kerneydelsen".

Siden 2012 har jeg arbejdet med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder og derudover med evaluering og kvalitetssikring.

Det har betydet flere publikationer og deltagelse i såvel nationale som internationale konferencer, herunder et selected conference paper i 2019.

Socialøkonomi kobles gennem publikationer, konferencer og undervisning til begreber som social innovation, medborgerskab, inklusion og demokratisk deltagelse.

Forskningsområdet omkring socialøkonomi har for mit vedkommende ofte været knyttet til, hvordan man inkluderer marginaliserede borgere på arbejdsmarkedet. 

Ansættelser

Ekstern lektor, Aarhus Universitet

20062008

Videnskabelig assistent/ Ekstern lektor, Aarhus Universitet

20052009

Emneord

  • udsatte unge
  • arbejdsmarked
  • Informations- og kommunikationsteknologi, og e-læring
  • data science
  • dataanalyse
  • Dataliteracy
  • Datainfrastruktur

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Elof Nellemann Nielsen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler