Billede af Grete Dolmer

Grete Dolmer

Cand. Mag.i Nordisk Sprog og Litteratur og Religionsvidenskab ved Aarhus Universitet.

20102021

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Jeg er uddannet Cand. Mag i Nordisk Sprog og Litteratur og Religionsvidenskab ved Aarhus Universitet. Siden 2002 har jeg været ansat i Læreruddannelsen, først som timelærer ved Læreruddannelsen i Aarhus, siden 2003-2006 som adjunkt i dansk ved Læreruddannelsen i Jelling, efterfølgende fra 2006-2008 som adjunkt ved UCN, Læreruddannelsen i Aalborg, og endelig fra 2008 har jeg været ansat først som adjunkt og derefter lektor i dansk ved VIA UC, Læreruddannelsen i Aarhus.

Som lektor i dansk har jeg varetaget undervisning i dansk i grunduddannelsen, og derudover har jeg haft mange arbejdsopgaver i Efter- og videreuddannelsen særligt inden for læsning og læsevejledning på Pædagogisk Diplomuddannelse. Sideløbende med mine undervisningsopgaver har jeg været engageret i to følgeforskningsprojekter om Studieaktivitetsmodellen og Feedback samt en række Forskning- og udviklingsopgaver i tilknytning til grundskolens mellem- og sluttrin inden for områder som multimodale tekster, læseforståelse, skrivning og skriveudvikling.Undervisningsoplysninger:

Pædagogisk Diplomuddannelse Læsevejledning i grundskolen modul 2 samt Undervisning i Læsning og/eller Matematik modul 3, 4, 5, 6


Arbejdsområder

Læreruddannelsen, dansk aldersspecialisering rettet mod mellemtrin og udskoling

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Dansk, Lektoranmodning, VIA University College

… → 25 maj 2010

Cand. Mag. i Nordisk Sprog og Litteratur og Religionsvidenskab som sidefag, Aarhus Universitet

19942002

Ansættelser

Adjunkt i dansk, Professionshøjskolen UCN

1 aug. 200631 jul. 2008

Adjunkt i dansk, Læreruddannelsen i Jelling

5 aug. 200331 jul. 2006