Personlig profil

Præsentation

Jeg har mange års erfaring med læreruddannelse og efteruddannelse af lærere på folkeskoleområdet. Jeg har undervist lærerstuderende i undervisningsfagene fysik/kemi og natur og teknologi, specialiseringsmoduler, samt lavet efteruddannelseskurser for folkeskolelærere både i Danmark (fx KiU, sikkerhedskurser og PD) og Norge. 

 

Kompetencer

Sprogkundskaber:
Sprog: Norsk
Niveau: Modersmål
Sprog: Dansk
Niveau: Forhandlingsniveau
Sprog: Engelsk
Niveau: Forhandlingsniveau

Organisatoriske kompetencer:
Projektledelse: Flere års erfaring
Networking: Nogen erfaring
Fundraising: Nogen erfaring

Forsknings- og udviklingsområder

  • Jeg har bred erfaring med Europæiske uddannelsesprojekter. Jeg har være hoved- og medforfatter på tre godkendte ansøgninger som lead partner til EU under rammeprogrammerne Minerva (Molekult); Leonardo da Vinci (Datalogging in science education) og Erasmus + (Augmentet reality in science education). Jeg har været projektleder på Datalogging in science edcuation og national projektleder på PhenoloGIT og Ocean Connection (Erasmus +), samt projektmedarbejder på Augmentet reality in science education.  
  • Jeg har bred erfaring med forsknings- og udviklingsopgaver inden for digitale teknologier og læring. Jeg har deltaget i FoU-projekter med hovedfokus på digitale teknologier og læring (fx Datalogging in science, Augmentet reality in science education, PhenoloGIT,  Ocean connection, Demonstrationsskoleprojektet, Vitenprogrammet) og modelleringskompetence, samt koblingen mellem læreruddannelsens undervisningsfag, LG og praktik. 
  • Jeg kan undervise og vejlede indenfor naturfagsdidaktik. Jeg har vejledt et stort antal bacheloropgaver inden for diverse områder af naturfagsdidaktik og undervist på PD-kurser for naturfagsvejledere
  • Jeg kan varetage udviklingsopgaver af forskellig art. Jeg har deltaget i diverse udviklingsopgaver på opdrag fra eksterne samarbejdspartner.
  • Jeg kan bedrive naturfagsdidaktisk forskning. Metodisk har jeg arbejde både med kvalitative og kvantitative værktøjer og forskningstilgange. Jeg har fx lang erfaring med SurveyXact og erfaring med videoanalyse i IrisConnect.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand.Scient, University of Oslo

Dimissionsdato: 21 okt. 1997

Praktisk-pedagogisk eksamen, University of Oslo

Dimissionsdato: 9 feb. 1993

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Harald Brandt er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler