Billede af Harald Brandt
20072020

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

  • Jeg har mange års erfaring med læreruddannelse og efteruddannelse af lærere på folkeskoleområdet. Jeg har undervist lærerstuderende i undervisningsfagene fysik/kemi og natur og teknologi, specialiseringsmoduler, samt lavet efteruddannelseskurser for folkeskolelærere både i Danmark og Norge.
  • Jeg har formel kompetence og erfaring med at undervise kemi, fysik og naturfag i gymnasiet i Norge.

Kompetencer

Sprogkundskaber:
Sprog: Norsk
Niveau: Modersmål
Sprog: Dansk
Niveau: Forhandlingsniveau
Sprog: Engelsk
Niveau: Forhandlingsniveau

Organisatoriske kompetencer:
Projektledelse: Flere års erfaring
Networking: Nogen erfaring
Fundraising: Nogen erfaring

Forsknings- og udviklingsområder

  • Jeg har bred erfaring med Europæiske uddannelsesprojekter. Jeg har være hoved- og medforfatter på tre godkendte ansøgninger som lead partner til EU under rammeprogrammerne Minerva (Molekult); Leonardo da Vinci (Datalogging in science education) og Erasmus + (Augmentet reality in science education). Jeg har været projektleder på Datalogging in science edcuation og national projektleder på PhenoloGIT (Erasmus +), samt projektmedarbejder på Augmentet reality in science education.  
  • Jeg har bred erfaring med forsknings- og udviklingsopgaver inden for IT og læring. Jeg har deltaget i diverse FOU-projekter med hovedfokus på IT, fx Datalogging in science, Augmentet reality in science education, Demonstrationsskoleprojektet, samt samarbejdet med Naturfagssenteret i Norge om udvikling af Vitenprogrammer (viten.no) på opdag for NTS-centeret.
  • Jeg kan undervise og vejlede indenfor naturfagsdidaktik. Jeg har vejledt et stort antal bacheloropgaver inden for diverse områder af naturfagsdidaktik og undervist på PD-kurser for naturfagsvejledere
  • Jeg kan varetage udviklingsopgaver af forskellig art. Jeg har deltaget i diverse udviklingsopgaver på opdrag fra eksterne samarbejdspartner, fx Mobil lab for Energi Horsens, Varmelab for AffaldVarme Aarhus og Nørd Akademiet for DR.
  • Jeg kan bedrive naturfagsdidaktisk forskning. Metodisk har jeg arbejde både med kvalitative og kvantitative værktøjer og forskningstilgange. Jeg har fx lang erfaring med SurveyXact og erfaring med videoanalyse i IrisConnect.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand.Scient, University of Oslo

Dimissionsdato: 21 okt. 1997

Praktisk-pedagogisk eksamen, University of Oslo

Dimissionsdato: 9 feb. 1993

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.