Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Jeg har altid været optaget af at inspirere og skabe læring. I et godt læringsmiljø sker der mange små og store pædagogiske mirakler: magiske øjeblikke hvor alle bliver ført med af inspiration og trang til nye udfordringer. Læring skaber liv og glæde. Det er som at være på vej ind i det smukkeste læringslandskab og fornemme retning og horisont. Jeg er meget optaget af, at læring og undervisning er en kunstart. For mig er det tydeligt, at kunsten ligger i at skabe intensitet i læringssamværet.

Kompetencer

Projektledelse: Professionel
Networking: Professionel
Fundraising: Nogen erfaring
Administration: Professionel
Ledelse: Flere års erfaring

Arbejdsområder

Primære arbejdsområder:

Undervisning og koordinerende opgaver. Jeg underviser meget på de Pædagogisk Diplomuddannelser i specialpædagogik og psykologi. Er uddannelseskoordinator for de pædagogiske diplomuddannelser . •Neuropsykologi og neuropædagogik •Læring, kontaktog trivsel  •Gennemgribende udviklingsforstyrrelser •Positiv psykologi og Positiv pædagogik •Læreprocessens psykologi •Flow og meningsfuldhed •Social, emotionel og eksistentiel intelligens •Musikkens psykologi og pædagogikØvrige arbejdsområder:

FORFATERVIRKSOMHED OG PUBLIKATIONER

Jeg har i 13 år været ansvarshavende redaktør på et af de mest læste danske pædagogisk-psykologiske tidsskrifter, KOGNITION & PÆDAGOGIK. Tidsskriftet udgives af Dansk Psykologisk Forlag og har eksisteret i 25 år. I juni 2016 valgte jeg at stoppe med denne aktivitet. Jeg arbejder dog vedvarende med at skrive bøger, artikler og andet pædagogisk-psykologisk fagstof. Dette foregår i samarbejde med fx Dansk Psykologisk Forlag og Forlaget DAFOLO.

 


DANSK PÆDAGOGISK UDVIKLINGSBESKRIVELSE.

Et af mine store projekter, som har fyldt megen af min fritid siden 2008 er DANSK PÆDAGOGISK UDVIKLINGSBESKRIVELSE. Dette projekt foregår i samarbejde med Anna Marie Langhoff Nielsen, Specialpædagogisk konsulent, VISS, Sølund. Pt er udkommet:

DANSK PÆDAGOGISK UDVIKLINGSBESKRIVELSE - 0 til 6 år 1. udgave, 2012

DANSK PÆDAGOGISK UDVIKLINGSBESKRIVELSE - 0 til 6 år 2. udgave, 2013

DANSK PÆDAGOGISK UDVIKLINGSBESKRIVELSE - Voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne 1. udgave, 2014

DANSK PÆDAGOGISK UDVIKLINGSBESKRIVELSE - 0 til 6 år 3. udgave, 2016

DANSK PÆDAGOGISK UDVIKLINGSBESKRIVELSE - Voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne 2. udgave, 2016

 

Der er udviklet online scoringsplatform til begge materialer, som findes på www.online.dpf.dk 

Pt er Anna Marie Langhoff Nielsen undervejs med yderligere en bog i serien. Der planlægges yderligere en bogpublikation. 


HJERNE OG KREATIVITET

December 2016 er lagt video med interview om "Forholdet mellem hjerne og kreativitet" på projektsiden "BLIV KLOG, Viden og inspiration til din undervisning fra ALINEA

http://www.blivklog.dk/forholdet-mellem-hjerne-og-kreativitet.aspx


Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand.psych., Aarhus Universitet

Dimissionsdato: 1 jun. 1988