Intet billede af Jacob Mesot Liljehult

Jacob Mesot Liljehult

Ph.d.studerende

20092020

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Ansat som ph.d.-studerende pr. 1/9 2017 i forskningsprogrammet NEURO/PSYK, som er et samarbejde mellem Institut for Sygepleje, Københavnsprofessions Højskole; Universitets Hospitalernes Center for Sundhedsfaglig forskning, Rigshospital, samt Neurologisk afdeling, Nordsjælland; Center for Rygmarvsskade, Rigshospitalet og Psykiatrisk Center, Glostrup. Tidligere været ansat som sygeplejerske (2006-2012) og klinisk sygeplejespecialist (2012-2017) på Neurologisk afdeling, Nordsjællands Hospital. Cand.scient.san fra Københavns Universitet i 2016.

Arbejdsområder

Forskning i patientrådgivning om livsstil og medicinadhærence til patienter med små og forbigående blodpropper i hjernen, som skal udskrives til eget hjem og selv skal varetage deres sundhed. Nuværende projekt består af et systematisk review, et randomiseret kontrolleret studie, samt kvalitativ opfølgning om patienternes oplevelse af udskrivningsforløbet og tiden efter udskrivelsen.

 

Tidligere arbejdet med patientsikkerhed, bl.a. i forhold til screening for synkeproblemer, forebyggelse af fald og tidlig opsporing af fysiologiske komplikationer, og implementering af evidensbaserede forløbsbeskrivelser og kliniske vejledninger mhp. at forbedre patientsikkerheden. Erfaring med epidemiologiske metoder, herunder validering af screeningsværktøjer og kohortestudier. Brug af SPSS, SAS og R-studio.

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Jacob Mesot Liljehult er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler