Billede af Jesper Lilhauge Læborg
20152021

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Jesper Lilhauge Læborgs primære arbejdsområde er som evaluator på såvel interne og eksterne projekter inden for folkeskoleområdet samt evaluering af undervisningsforløb på UCN. Han har erfaring som tovholder og evaluator på en række nationale og kommunale projekter. Samtidig med hans evalueringsarbejde underviser han på det pædagogiske diplom modul ”Evaluering og Evalueringskompetence”.

Kompetencer

2015 -         Jesper har medvirket til at udvikle og evaluere en række projekter inden for uddannelsesområdet. Han har bl.a. været konsulent på et kompetenceudviklingsprojekt på Hørby Efterskole i samarbejde med Efterskoleforeningen og professor Per Schultz Jørgensen. Formålet med projektet på Hørby Efterskole er at skabe en efterskolepædagogik, der imødekommer de udfordringer, som unge er stillet over for i dag.

2012 - 2014  I samarbejde med Produktionsskoleforeningen og Taleinstituttet i Aalborg Kommune har Jesper evalueret "Produktionsskoleprojektet", hvis formål er at videreudvikle undervisernes faglige kompetencer til at arbejde med den enkelte elevs udvikling af faglige, sociale og kognitive kompetencer og potentialer.

2008 – 2015  Jesper har været tovholder på en række store kvalitative og kvantitative brugerundersøgelser og evalueringer inden for børne- og ungeområdet for bl.a. Esbjerg, Vejle, Billund, Frederikshavn og Fredericia Kommune. Jesper har bl.a. været tovholder på et projekt for de fire sønderjyske kommuner Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa samt Fanø Kommune, som i fællesskab gennemførte en ungeprofilundersøgelse med fokus på sundhed og trivsel, hvor i alt 5.915 unge fra 7., 9. og 10. årgang samt 1. årgang på ungdomsuddannelserne deltog.I hans arbejde med forskellige undersøgelser og evalueringer har Jesper varetaget mange forskellige opgaver lige fra planlægning og gennemførelse af undersøgelser til analyse og formidling af resultater.

 

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand. Scient. Soc. , Aalborg Universitet

1 sep. 20011 jul. 2008

Dimissionsdato: 1 jul. 2008

Ansættelser

Selvstændig konsulent

1 aug. 200831 jul. 2015

Netværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller