Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Kristian Park Frausing er forsker og erfaren underviser og formidler. Han er uddannet psykolog og er i både forskning og undervisning optaget af livsløbets udviklingspsykologi og håndtering af tilværelsens udfordringer, herunder særligt optaget af ensomhed.

Kristian har foruden videnskabelige artikler præsenteret talrige gange på danske og internationale konferencer samt bidraget med forskningsvinkler på aldring og ensomhed i tilknytning til kulturelle arrangementer og i medierne.

Forsknings- og udviklingsområder

Kristian Park Frausing forsker i gerontologi, særligt håndtering af tilværelsens udfordringer og overgange. Centrale emner er den gode alderdom, enlighed og ensomhed samt maskulinitet, blandt andet udfoldet i projektet "Enlige, gamle mænd." Sammen med resten af forskningsgruppen bag projektet udgiver Kristian Park Frausing i 2022 den redigerede antologi The old man.

Kristian Park Frausing er desuden involveret i uddannelsesforskning. Tidligere er gennemført et projekt om psykomotorikstuderendes udbytte af at deltage i et interventionsprogram målrettet plejecenterbeboere med demens. Aktuelt er et projekt om professionsbachelorstuderendes udvikling af relationskompetencer i sin opstart.

Kristian er i 2022 tilknyttet Program for Aldring og Program for Krop og Mental Sundhed ved Forskningscenter for Sundhed og Velfærdsteknologi samt Program for Evaluering og Evidens ved Forskningscenter for Uddannelseskvalitet, Professionspolicy og Praksis.

Undervisning

Undervisningsområder:

  • 10 års undervisningserfaring i psykologi, entreprenørskab, videnskabsteori & forskningsmetode og emner relateret til gerontologi
  • Bachelorvejledning
  • Udvikling af undervisningsmoduler i aldring & demens samt i entreprenørskab
  • Udvikling af eksamensformer på 1. og 6. semester

Uddannelsesstrategiske områder:

  • Deltaget i udvikling af studieordning
  • Opgaver ifm. uddannelsens akkreditering
  • Dokumentation og organisering af uddannelsens vidensflow
  • Ansvarlig for koordinering og løbende udvikling af 7. semester

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Kristian Park Frausing er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler