Lene Bech Hansen

cand.scient., biologi

20002022

Publikationer pr. år

Personlig profil

Præsentation

Har undervist på sygeplejerskeuddannelsen siden 1998 - bl.a. på Sygepleje- og Radiografskolen i Herlev og i Absalon, og siden 1.8.17 er jeg tilbage på Københavns Professionshøjskole.

I Absalon var jeg tilknyttet e-læringsuddannelsen og har således en stor interesse for digital læring. Jeg har bl.a. udviklet digitalt undervisningsmateriale til læringssitet Highlight.dk og app'en HPH-Quiz. Jeg er medforfatter til lærebøgerne 'Mikrobiologi - Hånden på hjertet', 3. udgave, og 'Mikrobiologi - en grundbog for sygeplejestuderende' og har redigeret lærebogen 'Biokemi og genetik'.

 

Kompetencer

Sprog: Dansk
Niveau: Modersmål
Sprog: Engelsk
Niveau: Øvet
Sprog: Fransk
Niveau: Øvet

Arbejdsområder

Primære arbejdsområder:

Undervisning i anatomi og fysiologi, biokemi,  sygdomslære, mikrobiologi og sygehushygiejne, farmakologi og lægemiddelregning, på grunduddannelsens 1. studieår.Øvrige arbejdsområder:

Klyngeundervisning og simulationsundervisning, introduktion til kvantitativ analyse, tværfaglig studiecafé, vejledning til og afholdelse af eksamen på 1. semester m.m.

 

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Andet, Københavns Universitet

… → 20 okt. 2016

Andet, CVU Storkøbenhavn

… → 2004

Andet, Danmarks Pædagogiske Universitet

… → 2001

Andet, Dansk Magisterforening

… → 2000

BA, Københavns Universitet

Cand.scient. , Københavns Universitet

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Lene Bech Hansen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler