Intet billede af Lene Skytthe Kaarsberg Schmidt

Lene Skytthe Kaarsberg Schmidt

Docent, ph.d. og cand.mag. i pædagogik

20042021

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Docent, Center for Pædagogik, Professionshøjskolen Absalon indenfor Forskning, Udvikling & Uddannelse. Ph.d., cand. mag i Pædagogik fra Københavns Universitet.

 

 

 

Forsknings- og udviklingsområder

Forskningsledelse og udvikling af forskningsmiljø i Center for Pædagogik. Tværsektorielle samarbejder og forankring af forskning i pædagoguddannelsen. 

Forskning og udvikling:

- Pædagogers arbejds- og praksisfelt i nordisk og dansk kontekst. Herunder betydningen af evaluering, dokumentation og idealer om målbarhed og spørgsmål om anvendelse af viden. 

- Pædagog- forældresamarbejde. Hverdagsliv for professionelle voksne, børn og forældre. Tværprofessionelle samarbejder om børn. Børneliv. 

-  Samspil mellem hvordan policy og pædagogiske praksisformer udvikler sig. I min ph.d.-afhandling undersøgte jeg, hvilke samspil der opstår mellem standardisering af sprogtest til treårige børn og pædagogisk praksis indenfor daginstitutionsområdet.

Inddragelse af professionsudøvere, studerende og andre i vidensskabende og praksisforankrede processer. Deltagerinvolverende seminarer mv.