Billede af Lise Sandahl Matthisson

Lise Sandahl Matthisson

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Jeg er underviser ved lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling, hvor jeg primært underviser i Pædagogogens Grundfaglighed (PG2), på Skole/Fritidsspecialiseringen og Lærerens Grundfaglighed, LG4 Undervisning af elever i komplicerede læringssituationer. Udover det underviser og vejleder jeg i praktik og bachelor. 

Jeg er uddannet Kandidat i Generel Pædagogik fra DPU i Århus (Cand.pæd.pæd.). Som en del af studiet var jeg bl.a. i et virksomhedsprojekt ved Turbine Forlaget i Århus, hvor jeg lavede en undersøgelse for dem om brugen af fagbogen i indskolingen. 

Jeg har været lærer i 15 år. 10 år i folkeskoleregi og 5 år i den frie skoleverden, primært i overbygningen (7.-9. kl.) med dansk og engelsk som linjefag. Blev uddannet på ÅDAS i 1997-2001. 

Har en Pædagogisk Diplomuddannelse i Specialpædagogik. 

Fungerer som beskikket censor ved læreruddannelsen i Praktik, Lærerens Grundfaglighed og Bachelorprojekt. 

Fungerer som beskikket censor ved De Pædagogiske Diplomuddannelser i Praktiklærer til læreruddannelsen og Pædagogisk udviklingsarbejde. 

Er certificeret tilsynsførende ved De frie grundskoler (privatskoler, friskoler, lilleskoler mm.) 

Har et godt kendskab til bestyrelsesarbejde som forældrevalgt bestyrelsesmedlem, 9 år i børnehaveregi og 6 år i skoleregi. 

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Kandidat i Generel Pædagogik, Cand.pæd.pæd. , Danmarks Pædagogiske Universitet

sep. 2016sep. 2018

Dimissionsdato: 1 sep. 2018