Billede af Manolis Menelaos Marinos

Manolis Menelaos Marinos

Master i voksenuddannelse

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Er lektor ved fysioterapeutuddannelsen i Roskilde. Jeg har praksiserfaring dels fra hospitalsregi og som privatpraktiserende fysioterapeut. Jeg har derudover været tilknyttet forskellige idrætsorganisationer bl.a. Det danske døvelandshold i fodbold. Jag har en Master i Voksenuddannelse (MVO) fra RUC og afsluttet to moduler af Master i sundhedsvidenskab (MHH) fra Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet som underviser på fysioterapeutuddannelsen siden 1996 og blev ansat som underviser i 1997. Jeg har særlig interesse i vældfærdssamfundets udfordringer og den deraf afledte betydning for professionsidentitet, professionsarbejde, samt måden hvorpå borgeren konstitueres i denne transformationsproces.

Kompetencer

Andre læringsforløb:
Beskrivelsen: Tværprofessionalitet og innovation, kompetenceforløb i samarbejde med sundhedsinnovation Sjælland
Afslutningsdato: null/2014
Antal timer: 37.0
Beskrivelsen: Fagligheden i entreprenørskab og entreprenørskab i fagligheden – et uddannelsesforløb for sundhedsprofessionelle undervisere og kliniske underviserer.
Afslutningsdato: null/2014
Antal timer: 37.0

Sprogkundskaber:
Sprog: Engelsk
Niveau: Øvet
Sprog: Fransk
Niveau: Øvet
Sprog: Andet
Niveau: Øvet

Arbejdsområder

Primære arbejdsområder:
Bacheloruddannelsen i Fysioterapi med særlig fokus på fysioterapeutisk undersøgelse, behandling, klinisk undervisning og videnskabsteori.

Øvrige arbejdsområder:

PAL (professionshøjskolen ABSALON lektorkvalificeringsforløb) 1,2 og 4 modul.                                 Temaer: Læring, voksenlæring, voksendidatik, teori praksis relationer, professionsteori og velfærdsstatens transformationsprocesser.


Diplomuddannelsen: Videnskabsteori, praksisudvikling, kvalitativ metode , professionsidentitet, sygdoms- og sundhedsbegreber, magt og styringsteknologier, Velfærdssamfundets udfordringer.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Fysioterapeut, Fysioterapeutskolen København

Dimissionsdato: 1 jan. 1992

Master i Voksenuddannelse MVO, Roskilde Universitet

… → 2005

2 moduler på Master i Humanistisk Sundhedsvidenskab MHH, Aarhus Universitet

Ansættelser

Lektor, University College Sjælland

1996 → …