Billede af Margit Annie Dall Aaslyng

Margit Annie Dall Aaslyng

Executive master, Leadership and Innovation in Complex Systems, Docent

19952020

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forsknings- og udviklingsområder

Margit Dall Aaslyng er ekspert inden for fødevarekvalitet med fokus på både udvikling af nye, og optimering af eksisterende, fødevarer. Målet er sunde, velsmagende fødevarer, og det opnås ved at kombinere en innovativ tilgang til processen med en dybdegående viden om vurdering af kvalitet, såvel sensorisk som instrumentel, samtidig med en fokus på produkternes ernærings- og sundhedsmæssige værdi. Margit har ud over en phd. i fødevarekvalitet en master i innovation.

Forskningsmiljø:
Særlig viden om:
  • Udvikling og optimering af sunde, velsmagende fødevarer
  • Sensorik og forbrugeranalyser
  • Mæthedsstudier
  • Forsøgsdesign og dataanalyse
  • Kød, råvarekvalitet og tilberedning

Emneord

  • Sundhed, ernæring og livskvalitet
  • Fødevarekvalitet
  • Innovation af fødevarer
  • Sunde fødevarer

Publikationer

Lækker mad, også til borgere med dysfagi

Aaslyng, M. A. D. & Laugesen, S. M. B., aug. 2020, I : Food & Drink. 8, s. 24-26 2 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelFormidling

Physico-chemical, orosensory and microstructural properties of meat products containing rye bran, pea fibre or a combination of the two

Kehlet, U., Christensen, L. B., Raben, A. & Aaslyng, M. D., mar. 2020, I : International Journal of Food Science and Technology. 55, 3, s. 1010-1017

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

Planteproteiner som fremtidens fødevarer

Laugesen, S. M. B. & Aaslyng, M. A. D., 20 jan. 2020, I : Fødevaremagasinet. 1, s. 20-21

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til nyhedsbrev, magasin el.lign.Formidling

Estimating the risk of dislike: An industry tool for setting sorting limits for boar taint compounds

Christensen, R. H., Nielsen, D. B. & Aaslyng, M. D., 1 jan. 2019, I : Food Quality and Preference. 71, s. 209-216 8 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

Classification of wooden breast myopathy in chicken pectoralis major by a standardised method and association with conventional quality assessments

Dalgaard, L. B., Rasmussen, M. K., Bertram, H. C., Jensen, J. A., Møller, H. S., Aaslyng, M. D., Hejbøl, E. K., Pedersen, J. R., Elsser-Gravesen, D. & Young, J. F., 1 jul. 2018, I : International Journal of Food Science and Technology. 53, 7, s. 1744-1752 9 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

Projekter

  • 1 Ikke startet
  • 5 Igangværende

Mikrobiomanalyser - kost og sundhed

Aaslyng, M. A. D., Kamuk, A. & Josephsen, L. B.

15/03/2031/01/21

Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

Udvikling af nye innovative retter med Tempeh

Aaslyng, M. A. D. & Nielsen, R. H.

01/01/2031/12/20

Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

Dansk Wagyu

Aaslyng, M. A. D. & Kamuk, A.

01/01/2001/07/21

Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

Aktiviteter

Bestyrelsesmedlem, Danish Sensory Society

Margit Annie Dall Aaslyng (Ekspert)

2017 → …

Aktivitet: Andre aktivitetstyperAndet

Center for Ernæring og Rehabilitering - Næstved (Organisation)

Jeanette Præstegaard (Medlem), Line Elisabeth Lindahl-Jacobsen (Medlem) & Margit Annie Dall Aaslyng (Medlem)

2019 → …

Aktivitet: Medlemsskab - typerAndre aktiviteter

FoU seminar i CER

Jeanette Præstegaard (Oplægsholder), Hemant Juneja (Deltager), Nina Odgaard Nielsen (Deltager), Helle Storm (Deltager), Jørgen Brandt (Deltager), Ane Kruse (Deltager), Line Elisabeth Lindahl-Jacobsen (Oplægsholder), Mette Falk Brekke (Deltager), Jesper Larsen Mærsk (Deltager), Margit Annie Dall Aaslyng (Oplægsholder), Helle Kok (Deltager), Michelle Vestbo-Nielsen (Deltager), Vibeke Dorothea Poulsen (Arrangør) & Berit Hvalsøe (Deltager)

5 nov. 2019

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerSeminar

Få større succes med at skrive fondsansøninger

Margit Annie Dall Aaslyng (Deltager)

16 jan. 202018 feb. 2020

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerWorkshop

Københavns Professionshøjskole (Ekstern organisation)

Jeanette Præstegaard (Medlem), Line Elisabeth Lindahl-Jacobsen (Medlem) & Margit Annie Dall Aaslyng (Medlem)

2017 → …

Aktivitet: Medlemsskab - typerAndre aktiviteter