Billede af Margit Annie Dall Aaslyng

Margit Annie Dall Aaslyng

ph.d, Docent, Executive master, Leadership and Innovation in Complex Systems

1995 …2021

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forsknings- og udviklingsområder

Margit Dall Aaslyng er ekspert inden for fødevarekvalitet med fokus på både udvikling af nye, og optimering af eksisterende, fødevarer. Målet er sunde, velsmagende fødevarer, og det opnås ved at kombinere en innovativ tilgang til processen med en dybdegående viden om vurdering af kvalitet, såvel sensorisk som instrumentel, samtidig med en fokus på produkternes ernærings- og sundhedsmæssige værdi. Margit har ud over en phd. i fødevarekvalitet en master i innovation.

Forskningsmiljø:
Særlig viden om:
  • Udvikling og optimering af sunde, velsmagende fødevarer
  • Sensorik og forbrugeranalyser
  • Mæthedsstudier
  • Forsøgsdesign og dataanalyse
  • Kød, råvarekvalitet og tilberedning

Emneord

  • Sundhed, ernæring og livskvalitet
  • Fødevarekvalitet
  • Innovation af fødevarer
  • Sunde fødevarer