Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Jeg har arbejdet som fysioterapeut i hospitalssektoren i flere år, heraf syv år med studerende i praktik fra fysioterapeutuddannelsen i Næstved. Mine interesseområder er især det ortopædkirurgiske og neurologiske område samt geriatrien. Indenfor det neurologiske område har jeg beskæftiget med hjernens fantastiske muligheder for udvikling efter sygdom - en udvikling der giver ny viden om rationalet bag genoptræning til hjerneskadede. Min videreuddannelse som Master of Public Health gav mig et grundigt indblik både i kvalitative og kvantitative videnskabelige metoder, og jeg har siden erhvervet mig forskningserfaring med begge metodetilgange. Jeg har i løbet at mine mange år som underviser deltaget i og selv igangsat og gennemført forskningsprojekter, hvor jeg hhv. har arbejdet med patienter med følger af blodprop samt patienter med knoglebrud. Kvalitetsudvikling både ud fra et fagligt perspektiv og ud fra et brugerperspektiv har altid interesseret mig, da jeg mener, at den bedste kvalitet skabes ved at forene det bedste af de to. Hvordan der opnås god kvalitet kan undersøges gennem både kvalitative og kvantitative metoder, og det er vigtigt for mig at kunne benytte mig af begge dele alt efter den aktuelle undren, der giver anledning til forskningsprojekter.

Kompetencer

Sprogkundskaber:
Sprog: Engelsk og tysk
Niveau: Forhandlingsniveau

Organisatoriske kompetencer:
Projektledelse: Flere års erfaring
Fundraising: Nogen erfaring
Administration: Nogen erfaring
Ledelse: Nogen erfaring

Arbejdsområder

Primære arbejdsområder:
Bachelorforløbet - undervisning i fysioterapi og manuel undersøgelse og behandling samt vejledning på alle semestre. Særligt interesseområde er menneske, sundhed og samfund, herunder velfærdsteknologi og tværprofessionelt samarbejde. Herunder også sundhedsøkonomi, epidemiologi, kvalitetsudvikling, sundhedsøkonomi , videnskabsteori og videnskabelige metoder herunder statistik.

Øvrige arbejdsområder:
På Diplomuddannelsen Undervisning i videnskabelig metode Vejledning

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Master of Public Health, Københavns Universitet

Dimissionsdato: 1 jan. 2000

Forebyggelse og Sundhedsfremme, eksternt kursus MPH-uddannelsen, Københavns Universitet

Dimissionsdato: 1 jan. 1997

Fysioterapeut, Fysioterapeutskolen, København

Dimissionsdato: 1 jan. 1979

Andet, UNI-C

… → 2004

Ansættelser

Instruktionsfysioterapeut, Amtssygehuset Roskilde

19831990

Fysioterapeut, Amtssygehuset Roskilde

19811983

Fysioterapeut, Københavns Kommunehospital

19791981

Emneord

  • forebyggelse
  • Epidemiologi
  • dokumentation
  • Kvalitetsudvikling
  • kvantitativ metode
  • fysioterapi
  • livsstil
  • apopleksi
  • validering

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Marianne Pia Lindahl er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler