Billede af Marie Damsbo-Svendsen

Marie Damsbo-Svendsen

Cand.scient. i Fødevareinnovation og sundhed

20172023

Publikationer pr. år

Personlig profil

Præsentation

Mine hovedkompetencer dækker over levende og involverende undervisning, sensorik, innovation, produktudvikling og markedsføring samt koordinering og implementering af projekter - herunder forskningsprojekter. Jeg har en baggrund som cand. scient. i fødevareinnovation og sundhed fra Københavns Universitet og trækker på erfaring som forskningsassistent, formidler, produktudvikler og Brand Manager.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand.scient. i Fødevareinnovation og sundhed, Københavns Universitet

1 sep. 201331 mar. 2016

Dimissionsdato: 31 mar. 2016

Bachelor i Fødevarevidenskab, sundhed og ernæring, Københavns Universitet

1 sep. 20091 feb. 2013

Dimissionsdato: 1 feb. 2013

Ansættelser

Københavns Universitet, Københavns Universitet

1 okt. 201830 jun. 2021

Aarstiderne

1 mar. 201830 jun. 2018

Il fornaio

1 mar. 201728 feb. 2018

Suhrs Højskole

1 jan. 201730 mar. 2017

Københavns Universitet, Københavns Universitet

1 maj 201630 aug. 2016

FeelYourFood

1 apr. 2013 → …

Topas Travel

1 apr. 20126 jun. 2017

Skoletjenesten

1 apr. 20121 mar. 2016

Emneord

  • Undersøgelsesdesign, teori og metode
  • Forskning og udvikling
  • Forsøgsdesign
  • Databehandling
  • Projektledelse
  • Sundhed, ernæring og livskvalitet
  • sundhed, ernæring og livskvalitet
  • Sundhedsfremme og forebyggelse
  • Uddannelse, professioner og erhverv
  • Formidling
  • Forskningsbaseret undervisning
  • Produktudvikling
  • Innovation

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Marie Damsbo-Svendsen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller