Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Lektor og cand. pæd. i engelsk ved læreruddannelsen, Campus Roskilde, UCSJ.Underviser primært i engelsk på grunduddannelsen.Læreruddannet og har tidligere været ansat i grundskolen.Har undervist på efter/videreuddannelsen – herunder blandt andet vejlederuddannelsen. Med fokus på bl.a. begynderundervisning og skriftlighed.Vejleder i adjunktforløb og bedømmer i forbindelse med lektoranmodninger.Har desuden været tilknyttet forskellige internationale projekter igennem årene – senest projekt TiFola. Har fungeret som projektkoordinator ved CiTiFola i Krems/Wien og senest SoliTiFola i Reading/UK 2012.

Arbejdsområder

Primære arbejdsområder:
Lektor i engelsk ved læreruddannelsen. Udvikle og implementerer LU13 i samarbejde med kollegaer ved læreruddannelsen/UCSJ. Professionsforsker på Roskilde Ny Nordisk Skole i samarbejde med adjunkt ved læreruddannelsen, Søren Hattesen Balle.

Øvrige arbejdsområder:
Har siden 2003 publiceret diverse undervisningsmateriale til såvel folkeskolen som til læreruddannelsen. Har publiceret artikler i Sprogforum og primært Sproglærerforeningen.Har tæt kontakt til folkeskolen. Netværket inddrages på læreruddannelsen i form af gæstelærerbesøg, undervisningsforløb, elevproducerede materialer, nye IT tiltag osv.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

cand. pæd., Danmarks Pædagogiske Universitet

Dimissionsdato: 1 jan. 2000

Læreruddannet, Haslev Seminarium

Dimissionsdato: 1 jan. 1985

Cambridge ESOL Level 2 Certificate in ESOL international, University of Cambridge

… → 2013

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Merete Olsen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler