Intet billede af Mette Marie Høy-Hansen
20232023

Publikationer pr. år

Personlig profil

Præsentation

Jeg kan som underviser tilbyde en faglig stærk og engageret underviser, som lægger stor vægt på at skabe de bedste forudsætninger for læring, hvor klare retningslinjer, realistiske krav og dialog kan skabe potentiale for aktive studerende og et godt læringsmiljø.

Jeg er cand.scient.adm’er fra RUC og har stor indsigt i samfundsfaglige og socialpolitiske forhold og har det sidste år undervist på pædagoguddannelsen, Nordsjælland og Sydhavn, og har fået erfaringer med at undervise i flere forskellige undervisningsformer blandt andet: e-learning, holdundervisning og vejledning.

I min undeervisning gør jeg meget ud af, at de studerende får mulighed for at arbejde med praksiserfaringer og for eksempel cases. Her kan de studerende arbejde tværfagligt, teoretisk og praksisnært og disse elementer er centrale for mig.

 

Jeg har i forbindelse med mit speciale særlig indsigt i den ny folkeskolereform, hvilket gør det muligt for mig at undervise inden for specialiseringsdelen: ’skole- og fritidspædagogik’ og jeg ser potentialer og udfordringer  i samarbejdet mellem pædagoger og lærere, som kan bruges aktivt i min undervisning.

 Undervisningsoplysninger:

Jeg underviser primært på modulerne; IIS, E, F, G (skole/fritid)  


Arbejdsområder

Skolereform, tværprofessionelt arbejde, samfund, institution, organisation og kultur.


Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand.scient.adm ved Roskilde Universitet, Forvaltning , Roskilde Universitet

Dimissionsdato: 1 jan. 2014

Udvekslingsophold ved University of Ireland, Maynooth, Maynooth University

Dimissionsdato: 1 jan. 2012

BSc. i Offentlig Administration ved Roskilde Universitet, Roskilde Universitet

Dimissionsdato: 1 jan. 2010

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Mette Marie Høy-Hansen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler