Billede af Michael René

Michael René

Ernærings- og sundhedsuddannelserne, Professionshøjskolen Metropol

20102019

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Michael René underviser og arbejder professionelt med den danske presse med kvalitetsanalyser af fødevare og oplysning om hygiejne, rengøring, fjernelse af pletter og rengøringsmetoder og var desuden indstillet til årets hygiejnepris i 2012. Michael René’s er ugentligt aktuel i artikler, radio og tv interviews indenfor fødevare- og hygiejnemæssige spørgsmål og hjælper landets største medier med gode saglige forbrugerhistorier til både tv, radio og skriftlige medier såsom TV2, Berlingske og Politikens mediehuse, Aller Press, DR, FOA, Radio 100, m.fl.

Arbejdsområder

Primære arbejdsområder:
Michael René arbejder med hygiejne, rengøring, fjernelse af pletter og rengøringsmetoder og samarbejder med statens råd for bedre hygiejne med at optimere danskernes viden på området og var indstillet til årets hygiejnepris i 2012. Dertil arbejdes der med kvalitetsanalyser af fødevarer siden den første uddannelse tilbage i 1998 hos landets absolut bedste forskere indenfor området hos hhv. Novozymes samt Københavns universitets sensoriske laboratorium.

Øvrige arbejdsområder:
Michael René præsenterer altid teknisk indhold med kant og et tvist af humor uden at det bliver kedeligt. Michael René udfordrer sin viden for at forstå kompleksiteten af teori og praksis og nørder med komplekse fødevarer, rengøringsmidler, metoder, statistiske analyser og udfordre ofte gamle myter i bokseringen. Dertil har Michael René flere udgivelser bag sig indenfor hygiejne, rengøring, fjernelse af pletter, sensoriske kvalitetsanalyser af fødevarer o.a.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Lecture in Food Science, Food and Cleaning Chemistry, Sensory Studies and Statistics, Lecture in Food and Cleaning Chemistry, Sensory Studies and Statistics, Professionshøjskolen Metropol

Dimissionsdato: 1 jan. 2011

Cand. Techn. al, Food Science and Technology, Københavns Universitet

Dimissionsdato: 1 mar. 2005

Food Engineer in Food Science and Technology, Københavns Universitet

Dimissionsdato: 1 jan. 2003

Industrial Laboratory Assistent (Laborant), Selandia - Center for Erhvervsrettet Uddannelse

Dimissionsdato: 1 dec. 1998

Ansættelser

Adjunkt, Suhrs Højskole

1 aug. 200631 dec. 2009

Industrial Laboratory Assistent (Laborant), Novozymes

1 jan. 199831 dec. 1998

Emneord

  • ernæring