Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forsknings- og udviklingsområder

Ph.d.-studerende i et fire-årigt ph.d.-forløb med 75% tid i ph.d.-projektet og 25% i øvrige udviklingsopgaver hos UCL. Forløb påbegyndt februar 2016. Afhandling afleveret februar 2020 og antaget til forsvar, der forventes afviklet medio juni 2020 (afvikling af forsvar udskudt pga Corona-krisen og nedlukning af uddannelses- og forskningsinstitutioner).

Titel på afhandling: "Et flertydigt entreprenørskabsbegreb i professionsuddannelser - Mellem åbenlys og skjult meningsskabelse". Projeket er gennemført som et empirisk kvalitativt feltstudie, hvor jeg har anvendt etnografiske dataindsamlingsmetoder: observation, videooptagelser, audioptagelser og interviews og på den måde kommet helt tæt på lærerstuderende, pædagogstuderende og sundhedsstuderende i både curiculære og ekstra-curiculære processer, hvor de arbejder med at udvikle idéer og løsninger igennem entreprenørielle projekter. Jeg har ad den vej bl.a. analyseret hvordan, hvorfor og med hvilke konsekvenser entreprenørskabsbegrebet indlejres i en non-profit-uddannelsessammenhæng. 

I ph.d.-projektet uddannelsesophold i udlandet ved:

  • Stockholms Universitet, vært professor Karin Berglund
  • University of Virginia, USA, vært professor Saras D. Sarasvathy

 

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Nicolai Løntoft Nybye er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller