Intet billede af Nicolai Munksby

Nicolai Munksby

Lektor cand.scient Ass. Professor Biology

20102015

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Nicolai er uddannet cand.scient. i marinebiologi og underviser i biologi på læreruddannelsen, hvor han de seneste 15 år har været tilknyttet læreruddannelsens naturfagsmiljø og i særlig grad biologifaget. Han har gennem flere års virke som national formand for biologifaget på læreruddannelsen samt øvrige lokale formandsposter et organisatorisk blik for at skabe fremdrift, sammenhæng og mening på tværs af organisatoriske skel i den fælles opgaveløsning. Endvidere har han flere års erhvervserfaring som projektleder og er uddannet inden for forandringsledelse på CBS.

Nicolai er forfatter til undervisningsmateriale til Gyldendal, Institut for Geogenetik samt Københavns Universitets Skoletjeneste. Dertil har han skrevet fagdidaktisk litteratur for Dafolo på baggrund af mange års interesse og erfaring med brug af it i naturfagsundervisningen. Han har de seneste 4 år været projektleder på et forskningsprojekt omhandlende elevers læring gennem digitale repræsentationsformer af naturvidenskabeligt indhold og med konferencebidrag på såvel nationale som internationale arenaer.

Kompetencer

Projektledelse: Professionel
Networking: Professionel
Fundraising: Professionel
Administration: Professionel

Arbejdsområder

Undervisning - udviklingsarbejder indenfor naturfagsområdet typisk med fokus på it - efter- og videreuddannelseaktiviteter - arbejdsmiljø

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand.Scient., Københavns Universitet

Dimissionsdato: 30 jun. 2001

Ansættelser

Lektor, Frederiksberg Seminarium

2008 → …

Adjunkt, Frederiksberg Seminarium

20042008

Ansat, Laborantskolen

20022004

Underviser, HTX

20012002

Emneord

  • it
  • undervisning
  • web 2.0
  • interaktive systemer
  • aktionslæring