Billede af Nina Rasmussen
20152023

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Kompetencer

Jeg har igennem de sidste godt 20 år arbejdet med digitalisering af den offentlige forvaltning på forskellige måder. 

Aktuelt er jeg optaget af og underviser i de kompentencer, som man som organisation og medarbejder skal have i forbindelse med implementering af nye teknologier som Machinelearning / kunstig intelligens og Robot Process Automation (RPA) i den offentlige forvaltning. Herunder de etiske, juridiske og organisatoriske opmærksomhedspunkter. 

Jeg deltager løbende i forskellige forskning- og udviklingsprojekter indenfor området digitalisering af den offentlige forvaltning (se under forskningsprojekter) og har i kraft af mine tidligere ansættelser (se cv) en bred erfaring fra hele opbygningen af den offentlige digitale forvaltning.  

 

Undervisning

Jeg underviser såvel på åben uddannelse som på rekvirerede forløb. Jeg underviser primært indenfor områderne offentlig digitalisering, styring og innovation. Derudover samfundsvidenskabelige analyser og metoder.  

Som følge af corona-nedlukningen har jeg udviklet en række didaktiske greb og måder at undervise på også i det virtuel rum. 

Forsknings- og udviklingsområder

Aktuelt er jeg igang med et analyseprojekt baseret på partnerskab mellem Ældresagen og Københavns Professionshøjskole, som undersøger, hvordan den digitale selvbetjening har ændret relationen mellem forvaltning og borger. Jeg har tidligere deltaget i et forsknings- og udviklingsprojekt baseret på et partnerskab mellem Assens kommune og Københavns Professionshøjskole (tidligere Metropol) som havde fokus på implementering af velfærdsteknologi. 

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand tech soc, Roskilde Universitet

Dimissionsdato: 1 jan. 1997

Ansættelser

Chefkonsulent - spec digital forvaltning, Økonomistyrelsen

1 jun. 20081 jun. 2012

Seniorkonsulent - digitalisering af den offentlige forvaltning, A2 A/S

1 jan. 20081 jun. 2008

Konstitueret kontorchef, Strategisk IT; specialkonsulent, Københavns Kommune

1 mar. 20061 jan. 2008

IT-konsulent, Amtsrådsforeningen

2 feb. 20021 jan. 2005

IT-konsulent, Rambøll

1 jan. 19991 feb. 2002