Billede af No Emil Sjöberg Kampmann

No Emil Sjöberg Kampmann

Lektor & Projektleder, Ph.d.

20092021

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Jeg arbejder som forsker, underviser og konsulent

Mit forskningsområde er betingelserne for - og forandringer i kravene til - velfærdsledelse og velfærdsarbejde. Jeg har særligt fokus på børne- og ungeområdet, og er optaget af tematikker som grænsekrydsende samarbejde (ml. lærere-pædagoger, skole-klub/SFO, forvaltning-daginstitution, pædagog-socialrådgivere og daginstitutioner-socialforvaltninger), forandringer i lærer- og pædagogprofessionen samt daginstuítutions- og skolepolitik. Derudover har jeg arbejdet indgående med tillidsbaseret ledelse, ledelse i og af kompleksitet, offentlige styringsparadigmers betydning for velfærdslederes handlerum og ledelse med social kapital.

Jeg underviser på Diplom i Ledelse, hvor jeg dækker grundfag ('Personligt lederskab og forandring', 'Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling' samt 'Organisation, udvikling og samskabelse') samt valgfagene Ledelse med Social kapital og Kvalitetsudviknling, faglig ledelse og evalueringskultur.

Som konsulent er jeg tilknyttet en række udviklingsprojekter på dagtilbudsområdet. Endvidere nyder jeg at være oplægsholder på konferencer eller temadage, hvor jeg formidler egen (og andres) forskning om temaer som er inden for mine komptenceområder.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand.soc (politisk kommunikation og ledelse), Copenhagen Business School

Ph.d. (Forvaltning), Roskilde Universitet

Coachinguddannelse (Rambøll-Attractor)

Ansættelser

Ph.d.-studerende, Roskilde Universitet

1 jan. 201231 okt. 2015

Forskningsassistent, Akademiet for Tillidsbaseret Ledelse, Copenhagen Business School

20102012