Personlig profil

Præsentation

Jeg er lektor  og projekleder på Ernærings- og Sundhedsuddannelsen, Institut for Sygepleje og Ernæring, hvor jeg underviser og forsker i socialgastronomi, madfattigdom og grøn omstilling af mad og måltider. Jeg her projektleder på projekt Grønne Bæredygtige Fællesskaber i boligområdet Hørgården hvor vi arbejder med udvikling af socialgastronomiske metoder herunder madfællesskaber og bæredygtige måltider. Desuden har jeg projektledelseserfaringer i et projekt omkring efteruddannelse til sunde og klimavenlige måltider blandt madprofessionelle samt internationale projekter i bæredygtig livsstil, ulighed i sundhed og madfattigdomsindsatser i ind- og udland. Jeg arbejder med undervisning og konsulentopgaver indenfor bæredygtighedspsykologi og sundhedsfremmemodeller. Jeg har en Ph.d. fra Aalborg Universitet, København i Måltidsvidenskab og Folkesundhedsernæring inden for skole-landbrugssamarbejde omkring mad, landbrug, bæredygtighed og medborgerskab. Jeg er uddannet cand. tech.soc. fra Roskilde Universitetscenter og har en bachelor i Internationale Studier (miljø- og udviklingsstudier). MIne forskningsinteresser er indenfor bæredygtighed, socialgastronomi, maddannelse, natur- og sundhedsfremme for børn, voksne og etniske minoriteter og jeg har bl.a. lavet forskning omkring skolehaver og trivsel og byhaver og sundhedsfremme.  

Kompetencer

Projektledelse: Flere års erfaring

Arbejdsområder

Primære arbejdsområder:
Mine primære arbejdsområder er forskning, projektledelse og undervisningen indenfor bæredygtighed, socialgastronomi, fødevarersystemer, madfattigdom, maddannelse og naturforståelse både på folkeskole og professionsuddannelses niveauer.

Øvrige arbejdsområder:
Jeg har mange års erfaring med projektledelse og forskning i maddannelse, socialgastronomi, bæredygtighedspsykologi og livsstil, food security og landbrugsudvikling.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Ph.d. , Aalborg Universitet

Dimissionsdato: 30 apr. 2014

Cand.tech.soc, Roskilde Universitet

Dimissionsdato: 1 jan. 2002

Bachelor Internationale studier, School for international training

Dimissionsdato: 1 jan. 1996

Ansættelser

Lektor, projektleder, Københavns Professionshøjskole

1 sep. 2021 → …

Lektor og post doc, Professionshøjskolen Metropol

1 jan. 201431 aug. 2021

Ph.d. studerende, Aalborg Universitet

20102013

Lektor (food security, food policy, environment and health, sustainability/sustainable development), Professionshøjskolen Metropol

20072010

Food security and agricultural development expert, Food and Agriculture Organization, Country office, Lao PDR

20032006

Food policy analyst, Hartford Food System, Hartford CT

1997

Emneord

  • pædagogisk arbejde
  • folkeskolen
  • pædagogisk praksis

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Pernille Malberg Dyg er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler