Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Uddannelsesleder i Center for Skole og Læring. Ledelsesfunktion med ansvar for personale knyttet til EVU, udvikling og salg af efteruddannelsesforløb til institutioner og kommuner i Region Sjælland. Primært diplomforløb og specieldesignede efteruddannelsesforløb. Ansvarlig for salg af den digitale læringsplatform TEO - omfattende undervisningsfagene til læreruddannelsen. Ansvarlig for kommunekontakten omkring Skolereformen/lærerområdet i Absalon. Større efteruddannelsesforløb: Udvikling og gennemførelse af MOOC koncept til 1000 lærere i region Sjælland fra 2014 - 2019. A P Møllerprojekter:Køge, Faxe og Stevns kommuner. Undervisningsfag, vejlederuddannelse og lektionsstudietimer indenfor naturfagsområdet. Lolland og Guldborgsund - vejlederprojekt. Vordingborg - undervisningsfag og diplomuddannelser indenfor vejlederfeltet. Næstved Kommune - kommunal vejledningsprojekt for alle lærere og skolepædagoger.

Diplomuddannelser - DEP - til erhvervsskolerne i regionen, DUEK diplomuddannelse til vejledningsfeltet i UU mm. samt den pædagogiske diplomuddannelse til det lærerfaglige område.

 

Kompetencer

Andre læringsforløb:
Beskrivelsen: TR uddannelser DM
Uddannelsessted: Dansk Magisterforening
Afslutningsdato: null/2013

Sprogkundskaber:
Sprog: Engelsk
Niveau: Forhandlingsniveau

Organisatoriske kompetencer:
Projektledelse: Professionel
Networking: Professionel
Fundraising: Nogen erfaring
Administration: Professionel
Ledelse: Nogen erfaring

Arbejdsområder

Det lærerfaglige område. Fokus på bl.a. specialpædagogik, inklusion og undervisningsfagene - herunder e-læringsmodellen Blended Learning/MOOC. A. P. Møller projekter i region Sjælland.

Det erhvervsfaglige område - DEP uddannelsen

Det vejledningsfaglige område - DUEK diplomuddannelserne.

 

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Lærer, Jonstrup

Dimissionsdato: 1 jan. 1988

Master, Danmarks Pædagogiske Universitet

… → 2011

Emneord

  • it
  • pædagogisk arbejde
  • Børn og unge
  • lærere
  • efteruddannelse