Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Cand lact. - Mejeriingeniør fra 1993. Underviser siden 1994 indenfor mejeri og fødevarebranchen såvel danske som internationale studerende/kursister.

 

Samarbejder med mange forskellige virksomheder i forbindelse med undervisningen (Gudme slagteren, Sødam kyllinger, Vesteraas, Gyldensten gods, Selleberg, Flensted Kartofler, Danish Clean Water, Nyborg Kommune, MCH og L&F om International Food Contest mfl.)

Undervisning

Underviser procesteknologer på 1. semester i mikrobiologi. Mejeriteknologer i konsummælksteknologi, mælkekonserves og mejerimikrobiologi samt fødevareteknologer i teknologi, kvalitetskontrol, Produktudvikling, HACCP.

Har endvidere undervist på en række mejerikursur såvel nationale som internationale.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

e-læringspædagogik, eVidenCenter - Det Nationale Videncenter for e-læring

Dimissionsdato: 14 dec. 2012

Anvendt statistik, Syddansk Universitet

Dimissionsdato: 20 nov. 2008

Enelsk A, Tietgenskolen

Dimissionsdato: 10 jun. 2000

Pædagogikum, Undervisning tilrettelægning og gennemførelse, Danmarks Erhvervpædagogiske læreruddannelse, Odense

Dimissionsdato: 3 jun. 1996

Cand lact, Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole

3 aug. 19871 jul. 1993

Dimissionsdato: 1 jul. 1993

Ansættelser

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

1 aug. 2018 → …

Erhvervsakademi Lillebælt

1 jan. 201431 jul. 2018

Dalum tekniske skole, Kold College

1 sep. 199431 dec. 2013

Emneord

  • akademiuddannelser
  • Mælkekonserves
  • Konsummælksteknologi
  • Mejerimikrobiologi
  • Kvalitetskontrol
  • Mikrobiologi
  • Konserveringsteknologi
  • mejeriteknologi