Billede af Rikke Højer Nielsen
20062020

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

PhD fellow ved Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab, Nordic Food Lab

Lektor og underviser på Ernæring og sundhed, Ankerhus


Kompetencer

Sprogkundskaber:
Sprog: Engelsk
Niveau: Forhandlingsniveau
Sprog: Tysk
Niveau: Øvet

Organisatoriske kompetencer:
Networking: Nogen erfaring
Administration: Nogen erfaring
Ledelse: Nogen erfaring

Arbejdsområder

Fødevarer og måltider, sensorik, mikrobiologi, produktudvikling og innovation, fødevareteknologi, produktionsteknologi, udviklingsmedarbejder/ projektmedarbejder

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand.scient. i Gastronomy og sundhed, Københavns Universitet

Dimissionsdato: 24 okt. 2011

Professionsbachelor i Ernæring og sundhed med speciale i human ernæring, University College Sjælland

Dimissionsdato: 23 jun. 2009

Serviceøkonom med speciale i hotel management, Aalborg Erhvervsakademi

Dimissionsdato: 1 jun. 2003

Kok, Aalborg Hotel og restaurantfagskole (Food College Aalborg)

Dimissionsdato: 31 jan. 2001

Publikationer

Children’s Self-Reported Reasons for Accepting and Rejecting Foods

Sick, J., Højer, R. & Olsen, A., 14 okt. 2019, I : Nutrients. 11, 10, s. 1-14 14 s., 2455.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
2 Downloads (Pure)

What's cooking? Promoting 10-13 year old children's acceptance of fish through experiential learning

Højer, R. & Frøst, M. B., 11 maj 2018.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

Fil

Abstract: Taste - no waste: Taste experiments at Research day for 6th and 7th grade schoolchildren

Mithril, C. E., Kamuk, A., Hoffmeyer, A., Mortensen, B. K. & Højer, R., 2017.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftAbstraktFormidling

Promoting children's acceptance of fish through sensory-based experiments and experiential learning: Breaking through the disgust barrier

Højer, R. & Frøst, M. B., 21 aug. 2017.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

Fil
1 Downloads (Pure)

Projekter

Udvikling af nye innovative retter med Tempeh

Aaslyng, M. A. D. & Nielsen, R. H.

01/01/2031/12/20

Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

ViiRS_2019: ViiRS 2019

Christiansen, M., Coff, C. E., Kamuk, A., Danhøj, J. & Nielsen, R. H.

01/01/1931/12/19

Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

Increasing children's acceptance of relatively unknown foods through experimentel learning

Nielsen, R. H., Frøst, M. B. & Wistoft, K.

01/05/1530/04/18

Projekter: ProjektForskning

Smag For Livet

Kamuk, A., Nielsen, R. H., Mortensen, B. K., Hoffmeyer, A., Eriksen, K. K., Mithril, C. E. & Lindegaard, M. F.

Nordea Fonden

01/07/1401/07/18

Projekter: ProjektAndet

Presse/medier

Spiser du nok fisk?

Rikke Højer Nielsen

23/03/17

1 Mediebidrag

Presse/medie

Spiser du nok fisk?

Rikke Højer Nielsen

23/03/17

1 Mediebidrag

Presse/medie

Aktiviteter

Creative Tastebuds

Anette Kamuk (Arrangør), Charlotte Elisabeth Mithril (Arrangør), Birthe Kofoed Mortensen (Arrangør) & Rikke Højer (Deltager)

4 sep. 20175 sep. 2017

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Ernæring og Sundhedsuddannelsen - Sorø (Organisation)

Rikke Højer Nielsen (Medlem)

20142016

Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af udvalg/råd

Forskningens Døgn 2017

Rikke Højer Nielsen (Oplægsholder)

24 apr. 201730 apr. 2017

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerWorkshop

Fremtidens kunder…- Hvordan får vi børn til at spise mere mad fra havet?

Rikke Højer Nielsen (Oplægsholder)

13 mar. 2018

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag eller oplæg

Institut Paul Bocuse

Rikke Højer Nielsen (Gæsteforsker)

22 sep. 201729 okt. 2017

Aktivitet: Besøg på en ekstern institution - typerStudieophold