Billede af Rikke Højer Nielsen
20062021

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

PhD fellow ved Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab, Nordic Food Lab

Lektor og underviser på Ernæring og sundhed, Ankerhus


Kompetencer

Sprogkundskaber:
Sprog: Engelsk
Niveau: Forhandlingsniveau
Sprog: Tysk
Niveau: Øvet

Organisatoriske kompetencer:
Networking: Nogen erfaring
Administration: Nogen erfaring
Ledelse: Nogen erfaring

Arbejdsområder

Fødevarer og måltider, sensorik, mikrobiologi, produktudvikling og innovation, fødevareteknologi, produktionsteknologi, udviklingsmedarbejder/ projektmedarbejder

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

PhD, Food; Consumer behaviour, Københavns Universitet

Dimissionsdato: 25 feb. 2021

Cand.scient. i Gastronomy og sundhed, Københavns Universitet

Dimissionsdato: 24 okt. 2011

Professionsbachelor i Ernæring og sundhed med speciale i human ernæring, University College Sjælland

Dimissionsdato: 23 jun. 2009

Serviceøkonom med speciale i hotel management, Aalborg Erhvervsakademi

Dimissionsdato: 1 jun. 2003

Kok, Aalborg Hotel og restaurantfagskole (Food College Aalborg)

Dimissionsdato: 31 jan. 2001