Personlig profil

Præsentation

PhD fellow ved Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab, Nordic Food Lab

Lektor og underviser på Ernæring og sundhed, Ankerhus


Kompetencer

Sprogkundskaber:
Sprog: Engelsk
Niveau: Forhandlingsniveau
Sprog: Tysk
Niveau: Øvet

Organisatoriske kompetencer:
Networking: Nogen erfaring
Administration: Nogen erfaring
Ledelse: Nogen erfaring

Arbejdsområder

Fødevarer og måltider, sensorik, mikrobiologi, produktudvikling og innovation, fødevareteknologi, produktionsteknologi, udviklingsmedarbejder/ projektmedarbejder

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

PhD, Food; Consumer behaviour, Is there fish in fish cakes? - An interdisciplinary inquiry into the influence of a sensory-based experiential theme course on fish on children’s food literacy and fish-eating behavior, Københavns Universitet

Dimissionsdato: 25 feb. 2021

Cand.scient. i Gastronomy og sundhed, Københavns Universitet

Dimissionsdato: 24 okt. 2011

Professionsbachelor i Ernæring og sundhed med speciale i human ernæring, University College Sjælland

Dimissionsdato: 23 jun. 2009

Serviceøkonom med speciale i hotel management, Aalborg Erhvervsakademi

Dimissionsdato: 1 jun. 2003

Kok, Aalborg Hotel og restaurantfagskole (Food College Aalborg)

Dimissionsdato: 31 jan. 2001

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Rikke Højer Nielsen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler