Billede af Susanne Margrete Bølling Laugesen
20082020

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Ph.d.

Dimissionsdato: 28 feb. 2010

MSc i Fødevarevidenskab og Teknologi, Danmarks Tekniske Universitet

Dimissionsdato: 30 jun. 2004

Publikationer

  • 11 Tidsskriftsartikel
  • 1 Bidrag til nyhedsbrev, magasin el.lign.

Lækker mad, også til borgere med dysfagi

Aaslyng, M. A. D. & Laugesen, S. M. B., aug. 2020, I : Food & Drink. 8, s. 24-26 2 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelFormidling

Planteproteiner som fremtidens fødevarer

Laugesen, S. M. B. & Aaslyng, M. A. D., 20 jan. 2020, I : Fødevaremagasinet. 1, s. 20-21

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til nyhedsbrev, magasin el.lign.Formidling

Environmental impact of meal service catering for dependent senior citizens in Danish municipalities

Saxe, H., Jensen, J. D., Bølling Laugesen, S. M. & Bredie, W. L. P., 1 apr. 2019, I : International Journal of Life Cycle Assessment. 24, 4, s. 654-666 13 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

Older consumers' attitudes towards food carriers for protein-enrichment

Song, X., Pérez-Cueto, F. J. A., Bølling Laugesen, S. M., van der Zanden, L. D. T. & Giacalone, D., 2019, I : Appetite. 135, s. 10-19 10 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

Changes in orosensory perception related to aging and strategies for counteracting its influence on food preferences among older adults

Song, X., Giacalone, D., Bølling Johansen, S. M., Frøst, M. B. & Bredie, W. L. P., 1 jul. 2016, I : Trends in Food Science & Technology. 53, s. 49-59 11 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

Projekter