Billede af Thomas Fisker Nielsen

Thomas Fisker Nielsen

Cand merc.

20142019

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Præsentation

Jeg er lektor i afdelingen design og produktion på UCN. Jeg underviser på digital konceptudvikling en professionsbacheloruddannelse. Jeg har fag som strategi, onlinestrategi, forretningsudvikling, E-Handel, markedsføring, konceptudvikling, ERP systemer, afrapportering, og økonomistyring. Ligeledes har jeg undervisning i Google Adwords (PPC), Google Analytics, Facebook admanager, søgemaskineoptimering og ligende discipliner.

Jeg er ligeledes tilknyttet act2learn. UCNs konsulent afdeling. Hvor jeg har udviklet udannelsen google certificeret manager, digital markedsførings manager samt E-commerce manager hvor jeg ligeledes underviser. Jeg er koblet på socialfondsprojektet digital vækstkultur & digital ledelseskultur, har undervist inden for turismebrancen i onlinemarkedsføring og holdt et utal af oplæg inden for digital, online markedsføring og forretningsudvikling.

Jeg er idemand til UCNs satsning på entreprenørskab kaldet Next Step. Next Step er et undervisningsforløb rettet mod alle studerende på UCN. Jeg har tidligere undervist og rådgivet på forløbet. Har haft speciel fokus på forretningsudvikling, online synlighed, forretningsmodeller og praktisk drift af virksomhed.

Jeg er UCN's projektleder på innovativ vækst et fællesprojekt med AAU, Væksthuset , SEA og UCN.

 

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand merc., Aalborg Universitet

Dimissionsdato: 30 jun. 2005

Emneord

  • iværksætteri
  • e-business
  • sociale medier
  • strategi
  • digitale medier
  • digital kommunikation
  • markedsføring

Netværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller