Billede af Tina Visgaard Duedahl
  • Niels Bohrs Alle 1, Kontor C.241

    5230 Odense

20202022

Publikationer pr. år

Personlig profil

Forsknings- og udviklingsområder

Ph.d.-projektets titel:
Materialitetsensitiv læreruddannelsesdidaktik – når læreruddannere eksplicit rammesætter legende tilgange til læring i interaktion med materialiteterne i UCL’s Playlabs

Beskrivelse af projektet:
Ph.d.-projektet bidrager til udviklingen af professionsdidaktik ved at frembringe viden om, hvordan læreruddannere kan rammesætte legende tilgange til læring i interaktion med materialiteterne i UCL’s PlayLabs, og hvordan læreruddannere igennem eksplicitering af deres didaktiske valg kan udvikle en eksemplarisk læreruddannelsesdidaktik.

Studiets hypotese er, at en ændret praksisarkitektur (Kemmis et al, 2014) kan understøtte nye måder at tale, handle og indgå relationer på i rammesætningen af legende tilgange til læring, og at læreruddannere gennem explicit modelling (Lunenberg et al, 2007) kan udvikle en andenordensdidaktisk praksis, hvor de, som led i argumentative dialoger, udvikler og giver studerende adgang til et didaktisk sprog om rammesætning af legende tilgange til læring i et materialitetsensitivt perspektiv.

Projektet er tilknyttet Institut for Kommunikation og Psykologi v. Aalborg Universitet samt Center for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund v. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand. pæd. pæd, Danmarks Pædagogiske Universitet

20072010

Dimissionsdato: 6 aug. 2010

Folkeskolelærer, CVU Storkøbenhavn

20032007

Ansættelser

Ekstern Lektor, Syddansk Universitet

2019 → …

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller