Adfærdsdesign som metode til organisatorisk forandring - Spis frokost ude

  • Petersen, Elsemarie Kappel (Projektleder)
  • Hammershøi, Valentin (Projektdeltager)
  • Christensen, Sofie Holmegaard (Projektdeltager)
  • Ankersen, Pia Vedel (Projektleder)

Projektdetaljer

Beskrivelse

Covid-19 ramte Danmark i foråret 2020 og lukkede de fleste arbejdspladser helt ned. Denne forskning ser på, hvordan den organisatoriske praksis kan retænkes, sådan at opgaver kan løses bedst muligt og medarbejderne trives i deres hverdag. Projektet sætter fokus på, hvordan adfærdsdesign som metode kan anvendes til at påvirke medarbejder og studerende på VIAs Campus i Aarhus N til i højere grad, at spise deres frokost udenfor. Projektet anvender et konkret eksempel på brug af adfærdsdesign som metode til en organisatorisk forandring, der svarer an på en reel udfordring, som alle danske arbejdspladser står overfor under Corona-pandemien. Projektet har til formål i sig selv, at tjene som inspiration til konkrete tiltag, der hæmmer smittespredning
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/06/2031/12/21

Emneord

  • Ledelse, organisationsudvikling og innovation
  • organisationsudvikling
  • arbejdsmiljø
  • kvalitativ metode