Afvandingsteknikker

Projektdetaljer

Beskrivelse

Kompendiet beskriver metoder til afvanding af parcelhuse og parcelhusgrunde. Der beskrives metoder til afvanding af tage med hældning og flade tage, herunder dimensionering af tagrender og nedløb. I kompendiet er et eksempel på dimensionering af regnvandsledninger fra parcelhusgrund.
Der beskrives krav til forskellige brønde og rør, herunder størrelser, lægningsdybde og fald på rør. I kompendiet er en beskrivelse af de forskellige metoder til LAR (lokalafledning af regnvand), herunder grønne tage, faskiner, regnbede m.m. Bagerst i kompendiet er vist en plantegning og en snittegning på, hvordan man kan afvande en parcelhusgrund.

Lægmandssprog

Kompendiet beskriver metoder til afvanding af parcelhuse og parcelhusgrunde. I kompendiet vises dimensionering af tagrender, nedløb og regnvandsledninger. Der beskrives forskellige metoder til LAR (lokalafledning af regnvand), herunder grønne tage, faskiner, regnbede m.m. Bagerst i kompendiet er vist en plantegning og en snittegning på, hvordan man kan afvande en parcelhusgrund.
Kort titelAfvandingsteknikker
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/1730/06/17

Emneord

  • Byggeri, miljø og energi
  • Afvandingsteknikker

    Højer, K., 2017, 21 s.

    Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjerRapportFormidling

    Fil
    19 Downloads (Pure)