AniDox Lab 2016

Projektdetaljer

Beskrivelse

ANIDOX: LAB er et skræddersyet professionelt uddannelseskursus - til dokumentar- og animationsannoncer, instruktører, producenter og fagfolk med et animeret dokumentarprojekt under udvikling.

Vi tilbyder en række online seminarer og konsultationssessioner, der kører mellem april og oktober 2021. For dybdegående vejledning og en støttende samarbejdsramme. Udvid dit internationale netværk og deltag i nye samarbejder!

ANIDOX: LAB adresserer entydigt visuel og fordybende animation af historiefortælling. Målet er at kaste en teaser / trailer og opbygge viden, netværk og ressourcer. Vi fokuserer på samarbejdsprocesser, matchmaking, at nå målgrupper og nye rammer. Coachingseminarerne og de kreative workshops er designet til at udvikle sig fra at finjustere en indledende idé gennem visuel og fortællende udvikling til en pitchpakke og en teaser / trailer. Det er et laboratorium, der bringer fagfolk sammen for at maksimere deres kapacitet og dyrke nye færdigheder, udvikle deres respektive projekter og udvide deres internationale netværk, samtidig med at de letter nye samarbejder. Vælg deltagende ANIDOX: LAB-projekter har mulighed for at fremvise deres arbejde på forskellige prestigefyldte internationale begivenheder og festivaler.

Det er et laboratorium, der bringer fagfolk sammen for at maksimere deres kapacitet og dyrke nye færdigheder, mens de udvikler deres respektive projekter. Hold opfordres til at anvende såvel som kunstnere, der arbejder i tværmedier, hybridformer og nye teknologier.

Vælg deltagende ANIDOX: LAB-projekter har mulighed for at fremvise deres arbejde på forskellige prestigefyldte internationale begivenheder og festivaler.

ANIDOX: LAB er en del af The Animation Workshop / VIA University College's professionelle træningsprogram. I partnerskab med det danske filminstitut, det svenske filminstitut og Creative Europe MEDIA

Projektets partnere og støttepartnere:
Creative Europe
The Danish Film Institute
Swedish Film Institute
Nordisk Panorama

Lægmandssprog

Et laboratorie for udvikling af animerede dokumentarfilm ved The Animation Workshop.

Nøgleresultater

9 projekter blev udviklet under Anidox Lab 2016
Kort titelAnidox
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/1631/12/16

Emneord

  • Medier, kommunikation og sprog
  • animeret dokumentar
  • film produktion
  • art production
  • film
  • experts
  • animation
  • documentary filmmaking