Biometriske værktøjer til brug i kvalificering af indsatser i den digitale omstilling.

Projektdetaljer

Beskrivelse

Via brugen af biometriske værktøjer opnås en didaktisk forbedring af digitale formidlingsværktøjer.

Virksomhederne vil opnå en bevidst brug af digital kommunikation på tværs af målgrupper. Dette kan foregå både internt i virksomheden som eksterne til deres kunder, indeholdende;


Brug af biometriske værktøjer til udvikling af en prototype for best practice indenfor e-læring og brugen af video.
Brug af biometriske værktøjer til udvikling af en prototype for best practice indenfor digital kommunikation.
Udvikling af et neuro læringsmodul, der kan kobles på nuværende digitale moduler indenfor både akademi- og diplomuddannelserne, og som samtidig kan anvendes som basis for udviklingen af nye moduler.
Med en viden om biometriske værktøjer baseret på empiriske studier vil de studerende blive betydeligt bedre opkvalificeret til at arbejde med digitalisering i virksomhederne.

Nøgleresultater

Prototype for best practise indenfor både udviklingen af e-lærings materiale. Dette kan bruges både i undervisningssammenhæng men kan ligeledes bruges internt i virksomheder i kommunikationssammenhænge.

Prototype for best practice indenfor digital kommunikation. Dette kunne være konverteringsoptimering af webshops og optimering af content creation på digitale kanaler med baggrund i biometriske værktøjer.

Et læringsmodul, der kan kobles på nuværende digitale moduler indenfor både akademi- og diplomuddannelserne. Læringsmodulet er udviklet på baggrund af faktuelt begrundet viden, der er empirisk underbygget via brug af biometriske værktøjer.

Med en viden om biometriske værktøjer på empiriske studier vil vi ligeledes kunne klæde vores studerende langt bedre på til efterfølgende at skulle arbejde med digitalisering i virksomhederne.
Kort titelBiometriske værktøjer
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/2031/12/20