Buisness Improved District - frivillighed

Projektdetaljer

Lægmandssprog

Fra September 2018-maj 2019. BID Projekt – Buisness Improved District – 40 timer. Dette projekt tager udgangspunkt i den projektbeskrivelse, som ligger til grund for bevillingen fra VIAs strategiske midler 2018. I projektbeskrivelsen angives, at de ansøgte midler forventes rettet mod prototyping af udvalgte idéer og aktiviteter, der kan indgå i et koncept for et Business Improvement District (BID) 1 på samtlige VIAs campusser. Der skal udvikles en prototype, som skal anvendes i en konceptualisering af BID på VIAs campusser. Alle VIAs campusser involveres i prototyping og konceptudvikling. BID-projektet går ud på at udvikle frivillighedsbegrebet i samarbejde mellem VIA Campus Holstebro og omkringliggende organisationer.
Projektet skal formidle kontakten mellem de studerende i VIA og de frivillige organisationer og foreninger som findes i henholdsvis Holstebro, Struer og Lemvig kommune, sådan at de studerende får mulighed for at kunne bidrage til at løse nogle af de frivillige opgaver som findes i foreningerne.
Foreningerne mangler frivillige hænder. De studerende får mulighed for at op-øve/udvikle forskellige kompetencer i praksis (evt. med et diplom, en udtalelse eller lign). Endvidere vil de medarbejdere fra VIA, som deltager i projektet, kunne bidrage med et kompetenceløft af de forskellige foreninger.
Kort titelBID
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/09/1831/05/19

Emneord

  • Uddannelse, professioner og erhverv
  • frivilligt arbejde

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.