Code The Wave - interaktiv musikvideo

Projektdetaljer

Beskrivelse

I en evig søgen efter en tættere kontakt mellem afsender og modtager via digitale platforme søger B&O Play og Scarlet Pleasure at udforske musikvideo-formatet. Traditionelt set bliver en musikvideo filmet og produceret så den kan vises som ét samlet udtryk. Hvad hvis modtageren skifter fra at være betragter til aktiv deltager? Hvordan opleves en video når du kan påvirke det visuelle udtryk? Hvilke muligheder er der for at producere visuelle udtryk baseret på input fra de udøvende kunstnere? Alle disse spørgsmål var afsæt for de studerendes arbejde med at udvikle dynamiske visuelle identiteter for bandet Scarlet Pleasure i forbindelse med deres udgivelse, Code The Wave.

Med afsæt i et framework udviklet af Molamil til lejligheden, blev de studerende introduceret for den overordnede art direction samt andre præmisser som udviklingen skulle tage afsæt i. De studerende brugte JavaScript og et sideløbende framework (PIXI.js).
De studerende udviklede indledende visuelle koncepter og fulgte efterfølgende op med at udvikle færdige eksempler. De endelige produktioner blev fremvist B&O Play og Molamil og taget med i det videre arbejde med projektet site www.codethewave.com.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato23/01/1727/01/17

Emneord

  • musik
  • computergrafik
  • interaktivt design
  • animation