Den akkrediterede bestyrelsesuddannelse

Projektdetaljer

Beskrivelse

Bliv klædt godt på til bestyrelsesarbejdet med UCNs akkrediterede bestyrelsesuddannelse. Med uddannelsesforløbet får du kompetencer, du kan bruge med det samme – og papir på det du kan.

Bestyrelsesarbejde bliver stadig mere kompliceret. Men med uddannelse på området er både virksomhed og bestyrelsesmedlem bedre stillet.

Som medlem af en bestyrelse påtager du dig både spændende opgaver og et stort ansvar. Det kan også være svært både at ’sidde ved roret’ til dagligt og samtidigt få det maksimale ud af sin bestyrelse. Det hjælper den akkrediterede bestyrelsesuddannelse dig med.

Men hvilket ansvar og hvilke opgaver har du som bestyrelsesmedlem? Hvad hæfter du for personligt? Og hvordan kan du bidrage optimalt til en effektiv og værdiskabende bestyrelse?

Den akkrediterede bestyrelsesuddannelse er målrettet bestyrelsesmedlemmer, der vil sikre sig, at de har de grundlæggende forudsætninger for at leve op til deres bestyrelseshverv og -ansvar og desuden har en ambition om at bidrage til indfrielse af virksomhedens vision.

Den akkrediterede bestyrelsesuddannelse
Uddannelse, ledelse, indsigt og sund dømmekraft er nødvendigt for værdiskabende bestyrelsesarbejde

Lægmandssprog

UCN har på den akkrediterede bestyrelsesuddannelse samlet nogle af landets bedste og mest kompetente undervisere. Bl.a. er der indlæg af professor Steen Hildebrandt og advokat Tommy V. Christiansen der begge er medforfattere på den anvendte bog: Professionelt Bestyrelsesarbejde – hele året! Der vil også være indlæg af stærke Nordjyske kræfter som erhvervsjurist og medlem af folketinget Anne Honore Østergaard og Advokat Christian Løth Mortensen. Alle eksperter på hvert sit felt.
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/08/19 → …