Digital ledelseskultur - City Vejle

Projektdetaljer

Beskrivelse

Digital Ledelseskultur byder detailbranchen velkommen til et praktisk forløb, som klæder dig på til digitalt at synliggøre og styrke netop din virksomhed.
I projektet arbejder vi med emner som: Fællesskaber i byrummet, nye smarte teknologier, kundeoplevelser, netværk for bæredygtig udvikling – alle emner som vi ved, er centrale for en stærk detailhandel i fremtiden. En fremtid hvor
handel og butik ser anderledes ud end den gør i dag, og hvor vi skal møde kundernes forandrede forventninger gennem udvikling og innovation, der skaber synlighed både i og udenfor den digitale verden.
At kommunikere digitalt er mange ting, og som virksomhed kan det være svært at søge og finde ud af, hvor og hvordan man skal være synlig, og hvilke historier der skal fortælles. I samarbejde med UCL Erhvervsakademi &
Professionshøjskole og City Vejle skal vi, sammen og hver for sig, arbejde med at forstå og anvende nogle af de helt centrale digitale værktøjer og metoder, der kan være med til at gøre din forretning endnu stærkere.
AkronymDLK
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/05/2131/12/21

Emneord

  • Informations- og kommunikationsteknologi, og e-læring
  • Ledelse, organisationsudvikling og innovation
  • Uddannelse, professioner og erhverv
  • Digitalt Kompetenceforløb
  • Erhvervsliv, handel og økonomi