Projekter pr. år
Projektdetaljer
Beskrivelse
Forskning i effecter af Projekt LOMA-local mad med særligt focus på elevers udvikling af mad- og sundhedsrelateret handlekompetence.
Lægmandssprog
Hvordan påvirker det elever at deltage i LOMA-local mad?
Nøgleresultater
Mixed methods studie. Kvantitative resultater viser at eleverne udvikler mad- og sundhedsrelateret handlekompetence i form af viden, færdigheder, motivation og samarbejde om virkelighedsnære problemstillinger.
Kort titel | LOMA følgeforskning |
---|---|
Akronym | LOF |
Status | Afsluttet |
Effektiv start/slut dato | 01/01/16 → 31/12/18 |
Emneord
- Undersøgelsesdesign, teori og metode
- Sundhed, ernæring og livskvalitet
- Skoler, fag og institutioner
- Børn og unge
Projekter
- 1 Afsluttet
-
EPESS: European healthy pupils and skilled educators via integrated school food systems
Ruge, D. (Projektleder), Kraaer, J. A. (Projektdeltager) & Puck, M. R. (Projektdeltager)
01/01/18 → 31/12/19
Projekter: Projekt › Forskning
Fil
Presse/medier
Aktiviteter
- 2 Foredrag eller oplæg
-
Samarbejde mellem lokale fødevare leverandører og Nymarkskolen i Svendborg Kommune
Møller, B. K. (Anden rolle), Suna, C. (Oplægsholder), Overgaard, A. (Oplægsholder) & Ruge, D. (Oplægsholder)
18 nov. 2020Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag eller oplæg
Fil -
Viden om betydning af elevers deltagelse i LOMA undervisning (2015-2018)
Ruge, D. (Oplægsholder)
20 apr. 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag eller oplæg
Fil