Food Festival

Projektdetaljer

Beskrivelse

Siden 2012 har mere end 50 frivillige studerende fra Ernæring og Sundhedsuddannelsen, hvert år deltaget ved den årlige Food Festival på Tangkrogen i Aarhus.
I forbindelse med planlægning af festivallen udvælges, blandt de studerende, enkelte projektledere. Hver projektleder har ansvaret for en gruppe på 10-15 frivillige ernæring og sundheds studerende. Det frivillige studerende og projektledere har det overordnede ansvar for at planlægge og gennemføre en selvvalgt aktivitet på Food Festival.
Undervisere fra Ernæring og Sundhedsuddannelsen varetager den overordnede koordinering, sparring med studerende samt samarbejde med Food Festival og øvrige samarbejdspartnere.
I 2012 og 2013 har VIA været repræsenteret på Food Festival ved egen stand i børneområdet "Ballademad", hvor man blandt andet har kunnet bygge byer af grøntsager, smage på mystisk mad og deltage i Sansetour med Signe Sukkermås og Gådefulde George.
I 2014 har VIA i samarbejde med GAU og eventvirksomheden Frugtformidlingen stået for 6 madværksteder i området Planteriget, hvor mission var at give danskerne redskaber til at spise mere grønt i hverdagen.
Arbejdet med Food Festival bidrager til øget kendskab og læring blandt andet inden for områderne formidling, pædagogik, projektledelse og iværksætteri. Desuden bidrager deltalgelse ved Food Festival til øget sammenhold mellem studerende og øget netværk til relevante samarbejdspartnere.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato07/09/1207/09/14

Emneord

  • handlekompetence
  • sundhedsfremme
  • pædagogisk arbejde
  • innovation
  • projektledelse