Projektdetaljer
Beskrivelse
Formålet er med afsæt i et lokalt pilotudbud på Lolland-Falster, at udvikle et praksisnært og fleksibelt uddannelsesprogram, der matcher arbejdsmarkedets efterspørgsel i forbindelse med grøn omstilling i fødevarevirksomheder og madproduktioner.
Målgruppen er fødevareaktører og madprofessionelle i hele fødevarekæden; offentlige og private køkkener, kantiner, fødevareproducenter samt øvrige virksomheder med fokus på grøn omstilling.
Forskningsmiljø: Fødevare- og sundhedsinnovation, Center for Ernæring, Rehabilitering og Jordemoderkundskab.
Bevillingsgiver: Uddannelses og forskningsministeriet. Forsøgs- og udviklingsprojekter for 2021, VEU-trepart, Samarbejdspartnere: Videnplatform Guldborgsund og Fælleskøkkenet Sakskøbing I/S
Absalon er Lead på projektet
Bevillingsstørrelse: 1.084.475 heraf 987.275 kr til Absalon
Målgruppen er fødevareaktører og madprofessionelle i hele fødevarekæden; offentlige og private køkkener, kantiner, fødevareproducenter samt øvrige virksomheder med fokus på grøn omstilling.
Forskningsmiljø: Fødevare- og sundhedsinnovation, Center for Ernæring, Rehabilitering og Jordemoderkundskab.
Bevillingsgiver: Uddannelses og forskningsministeriet. Forsøgs- og udviklingsprojekter for 2021, VEU-trepart, Samarbejdspartnere: Videnplatform Guldborgsund og Fælleskøkkenet Sakskøbing I/S
Absalon er Lead på projektet
Bevillingsstørrelse: 1.084.475 heraf 987.275 kr til Absalon
Kort titel | Grøn omstilling |
---|---|
Status | Igangværende |
Effektiv start/slut dato | 01/02/22 → 30/11/23 |
Emneord
- Sundhed, ernæring og livskvalitet
- Grøn omstilling
- Bæredygtighed