Projektdetaljer

Beskrivelse

Formålet med projekt Grønne Bæredygtige Fællesskaber er at udvikle og afprøve metoder inden for socialgastronomi til at engagere beboere i sociale fællesskaber via et fælles tredje - haver og mad, og at videreformidle metoder i og erfaringer med at engagere beboere i mad- og grønne fællesaktiviteter.

Lægmandssprog

Projektet styrker fællesskaber for beboere gennem mad og haver. Formålet er, at udvikle og afprøve metoder til at engagere beboere i sociale madfællesskaber og opbygge kompetencer indenfor klimavenlig mad, madspild og haver.
AkronymGBF
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato15/09/2031/01/24

Samarbejdspartnere

Emneord

  • social inklusion
  • socialgastronomi
  • empowerment
  • sundhedsfremme
  • kost
  • brugerinddragelse
  • livskvalitet
  • social kapital