Projektdetaljer
Beskrivelse
Formålet med projekt Grønne Bæredygtige Fællesskaber er at udvikle og afprøve metoder inden for socialgastronomi til at engagere beboere i sociale fællesskaber via et fælles tredje - haver og mad, og at videreformidle metoder i og erfaringer med at engagere beboere i mad- og grønne fællesaktiviteter.
Lægmandssprog
Projektet styrker fællesskaber for beboere gennem mad og haver. Formålet er, at udvikle og afprøve metoder til at engagere beboere i sociale madfællesskaber og opbygge kompetencer indenfor klimavenlig mad, madspild og haver.
Akronym | GBF |
---|---|
Status | Afsluttet |
Effektiv start/slut dato | 15/09/20 → 31/01/24 |
Links | https://www.facebook.com/GBFHoergaarden https://www.kp.dk/forskning-og-udvikling/aeldres_maaltider/groenne-baeredygtige-faellesskaber-socialgastronomiske-metoder/ |
Samarbejdspartnere
- Ernærings- og Sundhedsuddannelsen
- Ernærings- og Sundhedsuddannelsen 1 (leder)
- Partnerskabet Urbanplanen (Projektpartner)
- Amagerplanen - boligsocial helhedsplan
Emneord
- social inklusion
- socialgastronomi
- empowerment
- sundhedsfremme
- kost
- brugerinddragelse
- livskvalitet
- social kapital
Presse/medier
-
Fællesspisning: En smag af falafler og godt naboskab
30/08/24
3 elementer af Mediedækning, 1 Mediebidrag
Presse/medie
-