Increasing children's acceptance of relatively unknown foods through experimentel learning

  • Nielsen, Rikke Højer (Projektleder)
  • Frøst, Michael Bom (Projektdeltager)
  • Wistoft, Karen (Projektdeltager)

Projektdetaljer

Beskrivelse

Undersøgelse af om det er muligt at øge børns accept af fisk gennem eksperimentel læring med faget madkundskab som arena.
Projektet tager udgangspunkt i 5.-6. klasse i den danske folkeskole.
Projektet er et underprojekt til forsknings- og formidlingsprojektet Smag for Livet.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/05/1530/04/18

Samarbejdspartnere

Emneord

  • Sundhed, ernæring og livskvalitet

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • Smag For Livet

    Mouritsen, O. G. (Projektdeltager), Thybo, A. K. (Projektdeltager), Wistoft, K. (Projektdeltager), Frøst, M. B. (Projektdeltager) & Kamuk, A. (Projektdeltager)

    01/07/1430/06/18

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation