Innovation Ambassadors Program 2018 - Educating for the Industry - Animation, Immersive digital media and entrepreneurship

Projektdetaljer

Beskrivelse

Projektet søgte at styrke unge emiraters forståelse for animationsbranchens mange muligheder samt eksponere dem til danske uddannelsesmodeller og animations relaterede digitale didaktiske værktøjer. Dette gennemføres trinvist ved at arrangere et antal sommerskoler og kursus programmer i samarbejde med Animated Learning Lab, VIA University College frem mod 2021.

Resultatet for 2018 blev blandt andet et 2 ugers sommerskole program på The Animation Workshop, VIA University College, Viborg, "Educating for the Industry - Animation, Immersive Digital Media and Entrepreneurship" for 50 unge fra De Forenede Arabiske Emirater og 5 voksne vejledere i animation, digitale medier og entrepreneurskab.
Projektet er blevet til i samarbejde med De Forenede Arabiske Emiraters Ambassade i København samt De Forenede Arabiske Emiraters Uddannelsesministerium.

"En stærk fortælling vist gennem animation kan flytte mennesker og give dem nye perspektiver på den verden de er en del af - dette er kimen til innovativ tænkning, nye ideer og vision til løsning af fremtidens udfordringer."

I løbet af programmet blev de studerende undervist i innovation, udvikling af ideer og koncepter frem mod realisering. Særligt for dette program, anvendtes storetelling som det grundlæggende begreb og metode i ideudviklingen. Realisering og implementering af ideen blev sikret gennem undervisning i værktøjer og metoder som alle beroede på evnen til at "skabe". Derfor bestod de primære undervisningselementer også af praktiske workshops hvor de studerende lærte basis principper for animation og hvordan de opbyggede en animeret fortælling.

De studerende tilegnede sig viden og færdigheder i fortælleteknik, de 12 animationsprincipper, stop motion, karakter design, storyboard, design af baggrunde, spil design, VR, tegning, dramaturgi og cut-out animation.

Baseret på intern evaluering samt spørgeskema undersøgelse blandt programmets deltagere har projektet vist sig at være en stor succes.

Fremtidige kurser kunne fokusere yderligere på digitale teknologier og udviklingen af digitale prototyper indenfor VR og AR, til højteknologiske og videnskabelige felter som medicin, sundhed, ingeniørvidenskab eller lignende.

Lægmandssprog

2 ugers sommerskole program på The Animation Workshop, VIA University College, Viborg for 50 unge fra De Forenede Arabiske Emirater og 5 voksne vejledere i animation, digitale medier og entrepreneurskab.

Nøgleresultater

Kurset gennemførtes over 2 uger
55 deltagere gennemførte kurset.
Kort titelInnovation Ambassador Program 2018
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato15/07/1829/07/18

Emneord

  • Æstetik, design og medier
  • classes
  • expert talks
  • lectures
  • workshop