Projektdetaljer

Beskrivelse

Samarbejde mellem AAU, UCN og Væksthuset omkring entreprenørskab.

Lægmandssprog

Intensivt iværksætterforløb for nordjyske vækst- og vidensiværksættere
Få sparring, adgang til investorer og deltag i et intensivt læringsprogram. Innovativ Vækst er for dig, der har en idé med vækstpotentiale og innovationshøjde, men som mangler sparring og de rette rammer for at sætte den i søen.

Innovativ Vækst støtter op om potentielle vækst- og vidensiværksættere. Der er særligt fokus på ledige dimittender fra videregående uddannelsesinstitutioner i Nordjylland, men ordningen er åbent for alle med en særlig perspektivrig idé og potentialet til at blive iværksættere.

Tidligere erfaringer har vist, at en af de største barrierer for ledige, der ønsker at blive iværksættere er, at de fortsat skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Den barriere har vi fjernet i dette forløb.

Innovativ Vækst tilbyder et forløb på op til 26 uger, inddelt i tre faser, og giver dig mulighed for at arbejde videre med din idé, mens du modtager dagpenge. Du får samtidig under forløbet forretningsmæssig sparring, midler til køb af rådgivning og støtte og adgang til mulige investorer.
Kort titelInnovativ vækst
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/07/1601/06/20

Aktiviteter

  • 2 Foredrag eller oplæg

Oplæg og vejledning ved AAU Inkubator

Lise Juul Poulsen (Oplægsholder)

8 mar. 2018

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag eller oplæg

Oplæg og vejledning ved AAU Inkubator

Lise Juul Poulsen (Oplægsholder)

15 mar. 2018

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag eller oplæg